Vaderdag 2016 – dit keer een origineel cadeau? Top 5 – tips

Vaderdag…. Ik herinner me dat we vroeger, nadat mijn eigen Trotse Vader zijn cadeautjes en zijn ontbijt had gehad, naar mijn opa’s en oma’s gingen en dat beide opa’s “verwend” werden met òf zakdoeken òf sokken òf een stukje zeep. En omdat mijn broer en ik het mochten geven, kan ik me alleen maar verraste en enthousiaste reacties herinneren….

Wil je Vader of Opa nu eens ècht verrassen, ga dan een keer voor een origineel cadeau. Op de website van Radbag.nl vind je honderden ideeën, maar speciaal voor vaders hebben zij een selectie gemaakt waaruit wij een top 5 hebben samengesteld, geschikt voor ieder budget:

Op 5 staat wat mij betreft de Heisenberg snijplank. “Let’s Cook”, zoals Heisenberg in de populaire Netflix serie Breaking Bad ook zo graag doet!

trotse-moeders-vaderdag-radbag-origineel-cadeau-heisenberg-snijplank-111

Op de vierde plaats staat de ‘sleutel-upgrader‘, waarmee je een gewone huissleutel kunt veranderen in een multifunctionele tool, waarbij je twee schroevendraaiers, een nagelvijl, een pincet, een kniptang en een flesopener toevoegt en waar ook een clip-beugel aan zit voor andere sleutels. Nu nog iets waarmee Vader zich kan herinneren waar hij de sleutel gelaten heeft 😉

trotse-moeders-vaderdag-radbag-origineel-cadeau-sleutel-upgrader-c4c

Op plaats 3 staat een pizza-snijder. Geen gedoe meer met een mes, gewoon de cirkelzaag erin of, wanneer je een Star Trek fan hebt, de Star Trek USS Enterprise. In ieder geval wordt pizza-snijden een stoer feest!

trotse-moeders-vaderdag-radbag-origineel-cadeau-pizzasnijder-in-de-vorm-van-een-cirkelzaag-53a trotse-moeders-vaderdag-radbag-origineel-cadeau-star-trek-pizzames-uss-enterprise-08c

Op de tweede plaats staat de Superman badjas. Leuk voor kinderen om te geven aan hun Super-daddy, en hun Trotse vader zal deze met plezier dragen:

trotse-moeders-vaderdag-radbag-origineel-cadeau-superman-badjas-4d5

Op de eerste plaats een must-have voor iedere stoere Vader: vuurstaal, de zogenaamde “Zweedse aansteker”. Met dit vonkstaal kan iedere Trotse Vader of Trotse Opa weer echt zelf vuur maken. Laat de kinderen wat droog hout, en wat stro of papier verzamelen en maak indruk door -zoals in de oertijd- vonken te laten ontstaan waarmee je een echt vuur kunt maken.

trotse-moeders-vaderdag-radbag-origineel-cadeau-firesteel-zweeds-vonkstaal-0d4

Zit het ultieme cadeau voor jouw (groot)vader er nog niet bij, maar wil je wel een origineel cadeau voor Vaderdag? Kijk dan <hier> naar de speciale Vaderdag-selectie van RadBag >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share