Nieuwe Winx Club film

Ben je er al klaar voor? Vanaf 4 april aanstaande komt er een gloednieuwe, magische Winx Club avontuur in de bioscoop. Deze nieuwe film is zowel 2D als in 3D. Er zijn weer een aantal bekende Nederlanders verbonden aan deze kinderfilm. Zo spreekt Birgit Schuurman de stem van Marion in. Zij is de koningin van Domino. Als moeder van de feeënprinses Bloom is zij blij dat haar dochter weer naar het koninkrijk is teruggekeerd. Georgina Verbaan spreekt de stem van fee Flora in en Jennifer Ewbank leent haar stem aan maar liefst twee karakters: het kamermeisje Witkapje en het elfje Tune.

Het verhaal:
De feestelijkheden op Alfea, de beste school voor feeën, zijn nog maar net begonnen als de boosaardige Trix, bestaande uit de heksenzusjes Icy, Darcy en Stormy, roet in het eten gooit. Zonder de stoere Bloom, de oprichtster van de Winx Club, moeten de Winx Stella, Flora, Layla, Tecna en Musa met lede ogen aanzien hoe het trio niet alleen hun feest verknalt maar ook nog eens een belangrijk geheimzinnig voorwerp steelt. Bloom geniet intussen in het Koninkrijk Domino, waar ze eindelijk met haar ouders herenigd is, met volle teugen van haar nieuwe leven als prinses. Ze is enorm opgewonden omdat Sky, de ware erfgenaam van het Eraklyon Koninkrijk,  haar ten huwelijk heeft gevraagd. Alles lijkt idillisch, maar donkere wolken pakken zich samen. Een duister geheim bedreigt het magische evenwicht in het land. Het is nu aan Sky om het geheim te ontdekken. Hebben de heksen er iets mee te maken? Alleen met de hulp van de Winx Club, samen met de Specialisten, kunnen Bloom en Sky alle tegenstand overwinnen en het Magische Koninkrijk redden.

Kijk voor meer informatie op winxclub3ddefilm

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Minions ‘Hoe Gru een superschurk werd’ [premiere-verslag]

Op 20 juni 2022 was het dan eindelijk zover… De première van de Minions ‘Hoe …