Bigben Wekkerradio met verwisselbare frontjes

Voor alle kinderen die maar niet kunnen kiezen wat voor wekkerradio ze willen, is dit exemplaar van Bigben een ideale keuze. Deze wekkerradio voor kinderen met LED display heeft namelijk drie frontjes met verschillende smileys die je kunt afwisselen zoveel als je wilt. Een mooie aanwinst voor ieder kind! De wekker beschikt over alle functies die je van een wekker van deze prijs mag verwachten. En door de leuke designs worden kinderen vrolijk wakker.

Mening: mijn jongste zoon is enorm blij met zijn eigen wekkerradio. De vormgeving is vrolijk en de bediening eenvoudig. Mijn jongste is altijd vroeg wakker, maar moet van mij op schooldagen tot 6 uur wachten tot hij uit bed mag, in weekenden / vakanties tot half 7. Zijn wekker staat dus op beide tijden ingesteld en afhankelijk van de dag, loopt de wekker op een van beide tijden af. Ook het afspreken hoe lang er nog gelezen mag worden, is prima te doen zo. En een radio voor wanneer hij op zijn kamer speelt, maakt het tot een prima aanschaf!

Wekkerradio voor kinderen met smileys
Het simpele design van de wekker zorgt ervoor dat hij goed staat op alle nachtkastjes. De knoppen van deze mooie wekkerradio voor kinderen zijn groot en dat maakt dat dit apparaat makkelijk te bedienen is. Op het LED display is de tijd af te lezen. Het scherm is verlicht, zodat de tijd ook ‘s nachts goed te zien is. Maar wees niet bang dat kinderen wakker liggen door het licht, want het scherm is dimbaar. Jongens en meisjes kunnen ongetwijfeld een mooi plekje in hun kamer vinden voor deze mooie wekkerradio met wisselbare frontjes met vrolijke smileys.

Makkelijke bediening
De knoppen bovenop de wekkerradio voor kinderen zorgen ervoor dat deze makkelijk te bedienen is. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld hun favoriete FM radiozender opzoeken, zodat ze elke dag wakker worden met een leuk muziekje. Maar ze kunnen er ook voor kiezen om met de buzzer te ontwaken. Willen ze doordeweeks op een andere tijd wakker worden dan in het weekend? Op deze wekkerradio voor kinderen kun je twee verschillende wektijden instellen. Handig, zo want zo vergeten ze in het weekend niet hun wekker te zetten als ze bijvoorbeeld een sportwedstrijd hebben!

Nap, sleep of snooze
De wekkerradio voor kinderen beschikt over drie handige functies. Wil een kind even kort een dutje doen, dan is de nap-functie op deze wekker ideaal. Met deze functie kun je een korte slaaptijd instellen. Als je kind bijvoorbeeld drie kwartier moet slapen, kun je met deze functie precies instellen dat de wekker afgaat als die 45 minuten voorbij zijn. De sleep-functie is prettig om kinderen met muziek in slaap te laten vallen. Je zet de timer aan en na de ingestelde tijd gaat de radio uit. En natuurlijk ontbreekt ook de snooze knop niet op deze wekkerradio.

De wekkerradio voor kinderen werkt op netstroom, maar is ook geschikt voor batterijen. Dit exemplaar is ideaal voor alle kids die zelfstandig wakker willen worden met een coole smiley wekker.

Er zijn verschillende soorten wekkerradio’s te koop (met ieder drie verwisselbare frontjes). Klik hier om deze te bekijken / bestellen >>>>

 

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Plak een (lache)bekje op je post

Doordat veel mensen meer geïsoleerd zijn door Corona, denk bijvoorbeeld aan ouderen in verpleeghuizen die …