Miracle Morning

Met Miracle Morning heeft auteur Hal Elrod – zelf het levende bewijs dat deze methode werkt – mensen geholpen meer in het leven te bereiken. Tienduizenden mensen zijn er met behulp van dit boek al in geslaagd grote veranderingen in hun leven door te voeren. Deze methode hielp hen een succesvoller, rijker en bevredigender bestaan te leiden.

Introduceer 6 simpele, nieuwe gewoontes in je leven: stilte creëren, affirmeren, visualiseren, bewegen, lezen en schrijven, en merk zelf het verschil. Elrod laat in deze praktische gids zien hoe iedereen aan de hand van deze zes nieuwe gewoontes in 30 dagen kan werken aan meer focus, positiviteit, regelmaat en bewustzijn. En dat allemaal voor 8 uur ’s ochtends.

Recensie
Ochtenden zijn bij ons behoorlijk hectisch en gejaagd. Zes nieuwe activiteiten uitvoeren voor acht uur ‘s ochtend met een gezin met drie kinderen en een hond? Dat is precies de boodschap van het boek Miracle Morning.

Auteur Hal Elrod moest na een ernstig auto ongeluk zichzelf en zijn leven opnieuw uitvinden. Hij vond dit in het aanleren van een nieuw ochtendroutine. Meditatie, bewegen, visualiseren, lezen, schrijven. En alles in 1 uur voordat de dag echt begint.

Klinkt bijna als onmogelijk. Of toch niet? Mijn ochtend is nu heel anders. Maar ik ga het proberen. Een half uur eerder de wekker zetten dan de rest van het gezin, rustig wakker worden, wat oefeningen doen, extra licht erbij. Een ontspannen start van de dag klinkt als muziek in de oren. Dus zo gek is het misschien niet.

Ik ben uitgedaagd door het boek. Wie weet, lukt het me binnenkort zoals Hal het zegt met sportkleren aan het ontbijt te zitten. En misschien niet voor acht uur maar wel direct nadat de kids naar school zijn met de hond naar buiten.

Miracle Morning – Hal Elrod
Paperback, 160 pagina’s, uitgeverij Kosmos
Bestel dit boek hier >>>>

About Patricia

patriciavanherpen@live.nl'
Mijn naam is Patricia, getrouwd met Marius en trotse moeder van Barend (14), Tijmen (12) en Ella (10). Ik geniet van lange wandelingen in de natuur met hond Teddy en van alle bijzondere momenten samen met mijn gezin.

Check Also

Commotie in het Museum [spel-recensie]

Onze eerste #TrotseMoedersChallenge is een feit: we hebben ons eerste ‘vrijdagavondje-spelletjesavondje’ achter de rug en …