Oma lief

oma-lief-boek-recensie-copyright-trotse-moeders-1Oma lief‘ van Marjon Labordus is het leukste boekje voor oma en kleinkind. Oma’s van nu zijn hip, leuk, multi-inzetbaar en heel kostbaar. Vanwege hun heerlijke groentesoep of appeltaart, vanwege goede adviezen, vanwege het oppassen op de gekste momenten, vanwege de nieuwe en oude rituelen en het maximale genieten. ‘Oma lief’ is een boekje voor & over oma’s, met tips & tricks, ervaringsverhalen, mooie quotes, recepten en heel veel inspiratie. Het perfecte cadeau voor (aanstaande) oma’s van nu.

Recensie
Mijn kinderen hebben het geluk dat ze op mogen groeien met twee oma’s. En dan nog wel twee erg lieve oma’s! Het is prachtig om te zien hoe mijn moeder en mijn schoonmoeder enorm genieten van al hun kleinkinderen. Ze zijn altijd blij om ze te zien en hebben volop geduld en tijd voor ze.

oma-lief-boek-recensie-copyright-trotse-moeders-5

Mijn schoonmoeder is al 91 jaar, maar dat weerhoudt haar niet om geïnteresseerd te blijven in de hobby’s, sporten en interesses van de kinderen. Mijn moeder is een jonge oma, die nog allerlei actieve dingen met haar kleinkinderen kan doen, waar ze allemaal blij van worden.

oma-lief-boek-recensie-copyright-trotse-moeders-3

In het boekje Oma lief komen vier verschillende oma’s aan het woord. Over de eerste keer je kleinkind vasthouden, over tradities, over verwennen. Ik vermoed dat de meeste oma’s wel iets in deze korte verhaaltjes zullen herkennen. Er staan mooie foto’s in, wat het een aantrekkelijk boekje maakt om door te bladeren.

oma-lief-boek-recensie-copyright-trotse-moeders-4

Er staan ook enkele tips in, informatie en brieven aan de kleinkinderen. Het is een prima cadeauboekje, niet goedkoop, maar wel een boekje om regelmatig in te kijken en te lezen.

Oma lief – Marjon Labordus
Softcover, 96 pagina’s, uitgeverij Kok
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Een veelzijdig cadeau

Soms heb je een beetje hulp nodig. Je weet wel dat je iets moet doen, …

Share
Share