Het Zwanenmeer

Dit boek met prachtig uitgesneden illustraties vertelt over de magische wereld van het beroemde ballet Het zwanenmeer. Hoe loopt het af met de prins, de zwanenprinses en de vloek van de verschrikkelijke tovenaar?

Lees en blader in dit bijzondere cadeauboek. Je kunt door de ene bladzijde heen naar de volgende kijken. Het verhaal ontvouwt zich voor je ogen. Gelimiteerde oplage!

Recensie
Sommige boeken zijn mooi, sommige boeken zijn prachtig. Deze uitgave van Het Zwanenmeer behoort tot de laatste categorie.

Het is werkelijk een schitterend boek, met gedetailleerde uitsnedes waardoor je de onderliggende pagina kunt zien als achtergrond. Een boek om samen met je kind te bekijken. Je kunt dan ook meteen het klassieke verhaal van het Zwanenmeer voorlezen, of zelf vertellen. Absolute aanrader voor in ieder huis!

Het Zwanenmeer – Charlotte Gastaut
Naar Het Zwanenmeer van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski
Hardcover, 32 pagina’s, uitgeverij Christofoor
Bestel dit boek hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Het oneindige verhaal

Er is een werkelijk schitterende nieuwe uitgave van de klassieker Het oneindige verhaal. Zelf heb …