Beer houdt een zomerpicknick

Beer en zijn vrienden genieten van een heerlijke picknick op het meer totdat ze gestoord worden door een groep luid kwakende kikkers. Die willen graag meedoen met de picknick, maar de vrienden hebben geen zin in het lawaai. Ze varen naar een rustiger plekje, maar blijken toch niet zonder de kikkers te kunnen…

Recensie
Beer houdt een zomerpicknick is een leuk prentenboek over een picknick. Erg leuk is dat de hoofdrolspelers, allemaal dieren zijn. Dat maakt het verhaal extra leuk voor kinderen. Mijn kinderen van 2 jaar en 5  jaar vinden dit boek erg leuk. Ze moeten erg lachen om de grappige tekeningen en vinden het erg leuk dat de kikkers uiteindelijk toch nog mee mogen doen met picknicken. Het verhaal alleen al is erg leuk, maar de grappige tekeningen maken het boek helemaal compleet.

Beer houdt een zomerpicknick is een prachtig prentenboek voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar. Naast dit Beer boek is ook het boek Beer bouwt een winterhuis verschenen.  Ook  dit is een schitterend voorleesboek voor kinderen.

Beer houdt een zomerpicknick – John Yeoman & Quentin Blake
Prentenboek, hardcover, 26 pagina’s, De Fontein

Bestel dit boek hier via Bol.com>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

De lessen van Beer

Wat een mooi boek is er verschenen: De lessen van Beer. De hardcover is zacht …

Share
Share