Glow in the dark minigolf

Glowgolf is hetzelfde als midgetgolf, maar dan met ‘Glow in the dark’ banen. En geweldig om te doen met kinderen! Prachtige fluorescerende banen en – muren zorgen voor een kleurrijk, schitterend en lichtgevend geheel in de donkere ruimte. Inmiddels zijn er al negen vestigingen van Glowgolf, door heel Nederland . Hiervan is de Glowgolf in Loosdrecht misschien wel de leukste, omdat deze als enige in Nederland vier banen heeft met bewegende attributen. Zo heeft vestiging Loosdrecht; de bewegende klapbrug, Bruno de haai met  bewegende bek, Het bulderende kanon en De zeemeermin met bewegende staart.

Per vestiging scheelt het aanbod. Zo kun je in in sommige vestigingen voor 2 euro extra een 3D-bril kopen. De schilderingen worden dan helemaal 3D en de banen gaan zweven. Dit maakt het spelen extra moeilijk en uitdagend! Tevens zijn het aantal banen per vestiging verschillend. Het aantal banen varieert van 9 tot 18 banen. In verband met drukte is het raadzaam om van te voren te reserveren. klik hier voor meer informatie over Glowgolf.

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Glowing colorful stars [recensie]

Ons heelal telt miljarden en miljarden sterren! In dit pakket vind je een gekleurde miniversie …