Win een My Little Pony POP [winactie]

Met de nieuwe My Little Pony POP collectie, kun je je eigen Little Pony maken. En hebben je vriendinnen er ook een, dan kun je onderdelen uitruilen en weer nieuwe Pony’s creëren waarmee je samen kunt spelen. 

Trotse Moeders schreef onlangs een recensie van dit nieuwe My Little Pony speelgoed van Hasbro en mag nu 4 pakketjes weggeven in deze winactie. Welke Little Pony’s in deze pakjes zullen zitten, is nog een verrassing.Screenshot 2014-11-01 at 13.00.23

Wil je kans maken op één van deze pakjes, stuur dan een mail naar win@trotsemoeders.nl onder vermelding van My Little Pony en maak de volgende zin af: “Ik wil graag deze My Little Pony via Trotse Moeders winnen omdat………“. Wie weet is jouw reden om te willen winnen, wel een My Little Pony POP waard!

Meedoen aan deze winactie is gratis. Alle inzendingen kunnen worden gepubliceerd. Deze winactie loopt tot 11 november 2014.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share