Leuke uitspraken van ons kleine Josephientje – deel 6: opvoeding [persoonlijke blog]

Laatst kwam ik in de la een notitieboekje tegen met leuke uitspraken van Josephine, toen het nog een Josephientje was … Zo grappig om terug te lezen! Ik zal er een paar met jullie delen over “opvoeding”. Voor leuke uitspraken van Josephientje over andere onderwerpen, klik je hier >>>>

Opvoeding
Hieruit blijkt toch wel dat er een beetje opgevoed wordt hier in “huize-van-Veldhuizen” …:
Mijn tante en nichtje waren hier op visite en we zaten te kletsen. Josephine wilde iets zeggen, maar zat netjes op haar beurt te wachten omdat ze er niet doorheen mocht praten. Mijn nichtje had dat in de gaten en zei: “Zo, nu krijgt Josephine het woord.”
Josephine: “Nou, eigenlijk is het meer een hele zin.”

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

Zo jammer dat ik zo’n “leuke-uitspraken-boek” van dochter nr.4 nog niet begonnen ben.
Die zegt ook onwijs veel leuke en wijze dingen, maar ja … Dat cliché is toch waar, dat je met meer kinderen steeds minder tijd hebt voor dat soort dingen. Toch maar snel beginnen, want de meiden vinden het nu ook zo leuk om hun eigen grappige uitspraken terug te lezen!

About Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

albertineplu@gmail.com'
Ik ben Albertine van Veldhuizen - van Pluuren en Trotse Moeder van 4 dochters! Josephine (2004) heeft als passie acteren en musicals, Babette (2005) hockeyt 3 x in de week, Floortje (2008) heeft haar eigen pony waar ze heel druk mee is en Daphne (2011) is onze jongste handenbinder. Daar zit een karakter in waar je U tegen zegt...zij hockeyt ook, maar hoopt op een dag te mogen paardrijden. Dan hebben we nog 2 honden, Hugo en Marnix, waar ons huishouden ook al niet veel relaxter van wordt, maar het wel veel gezelliger maken. Oh, en niet te vergeten...ik heb ook nog een man, Arne, met een eigen bedrijf waar heel veel tijd in gaat zitten. Kortom, deze moeder is druk druk druk, af en toe chaos in huis, een (te) volle agenda, maar ik zou mijn grote gezin voor geen prijs in de wereld willen missen.....

Check Also

Corona in Huize Trotse Moeders [persoonlijk blog-1]

Behalve Trotse Moeder zijn, en uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl heb ik ook een aantal …