Leuke uitspraken van ons kleine Josephientje – deel 6: opvoeding [persoonlijke blog]

Laatst kwam ik in de la een notitieboekje tegen met leuke uitspraken van Josephine, toen het nog een Josephientje was … Zo grappig om terug te lezen! Ik zal er een paar met jullie delen over “opvoeding”. Voor leuke uitspraken van Josephientje over andere onderwerpen, klik je hier >>>>

Opvoeding
Hieruit blijkt toch wel dat er een beetje opgevoed wordt hier in “huize-van-Veldhuizen” …:
Mijn tante en nichtje waren hier op visite en we zaten te kletsen. Josephine wilde iets zeggen, maar zat netjes op haar beurt te wachten omdat ze er niet doorheen mocht praten. Mijn nichtje had dat in de gaten en zei: “Zo, nu krijgt Josephine het woord.”
Josephine: “Nou, eigenlijk is het meer een hele zin.”

Voor persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

Zo jammer dat ik zo’n “leuke-uitspraken-boek” van dochter nr.4 nog niet begonnen ben.
Die zegt ook onwijs veel leuke en wijze dingen, maar ja … Dat cliché is toch waar, dat je met meer kinderen steeds minder tijd hebt voor dat soort dingen. Toch maar snel beginnen, want de meiden vinden het nu ook zo leuk om hun eigen grappige uitspraken terug te lezen!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Prinses Corry [persoonlijk blog]

Op 8 december 2003 waren we in Haarlem, bij mijn lieve schoonouders die inmiddels allebei …