Pieter Konijn bordspel [winactie]

Beatrix Potter is ruim 150 jaar geleden geboren. Zij verdient het om meerdere redenen om niet vergeten te worden. Eén van die redenen is haar creatie Pieter Konijn die door de live action film een hele nieuwe schare fans erbij heeft gekregen. Voor die fans, en voor spelletjesfans in het algemeen, is er nu het Just4Kids bordspel van Pieter Konijn: Pieter Konijn – Het avontuur in het bos. Verzamel in het bos voorwerpen zonder dat Ronald Rat je stopt. Degene die als eerste vijf voorwerpen heeft, is de winnaar van het spel!

Synopsis
Ga samen met je familie en vriendjes én Pieter Konijn op avontuur in het bos. Kies een van je favoriete diertjes uit het verhaal van Pieter Konijn en struin door het bos op zoek naar verborgen voorwerpen. Vind jij het eikeltje, de dennenappel, het lieveheersbeestje, de vlinder en het radijsje? Maar let op! Ronald Rat en de andere slechteriken houden je goed in de gaten en proberen je te stoppen waar mogelijk. Puzzel je eigen bos in elkaar en verzamel als eerste de vijf voorwerpen!

Algemene informatie
Titel: Pieter Konijn – Het avontuur in het bos
Releasedatum: 1 april 2020
Adviesverkoopprijs: € 14,95
Aantal spelers: 2-4
Leeftijd: 4+
Speelduur: 20 minuten

Winactie is afgesloten!

Voor de winnaars zie: https://trotsemoeders.nl/2020/05/05/wat-doen-trotse-grootouders-tijdens-corona-tijd-met-hun-kleinkinderen/
Een spannend spel dus! En jij kunt het winnen want we mogen maar liefst 2 van deze Pieter Konijn bordspellen weggeven! Het enige wat je hiervoor moet doen is een eigengemaakte foto sturen waarop een activiteit te zien is die jij in “Coronatijd” met je kind doet. Dat kan van alles zijn: huiswerk maken, knutselen, samen koken etc… Stuur deze foto onder vermelding van Pieter Konijn winactie vóór 2 mei 2020 toe (de foto kan op onze site en onze sociale media geplaatst worden) en je maakt kans op één van de twee Pieter Konijn bordspellen. We kijken uit naar je inzending!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Big Brain Academy: Knappe Koppen voor Nintendo Switch [recensie]

Deze Trotse Moeder heeft nu een keer een game om helemaal zelf te spelen: Big …

Share
Share