Hoe vind je een unieke beker?

Koffie meenemen voor onderweg in een koffiebeker is voor veel mensen de ideale oplossing om te kunnen genieten van een bakje koffie. Voor in de trein, terwijl je aan het wandelen bent, voor in het park of wanneer je in de auto zit: de beker is multifunctioneel. Maar omdat er veel mensen zo’n beker hebben is het lastig om een onderscheidende variant te vinden. In deze blog zijn een aantal tips te vinden die jou helpen de perfecte beker te vinden

Kies voor een fairtrade beker

Bij winkels zoals de WAAR zijn vaak veel leuke, unieke en vrolijke reisbekers te vinden. Naast dat ze er heel erg tof uitzien zijn deze producten ook goed voor de wereld. Deze bekers zijn vaak gemaakt van een gerecycled materiaal en worden veelal geproduceerd onder goede omstandigheden voor de werknemers. Dit is dus dubbel fantastisch: voor jou en de personen achter het product! Kies een beker met een gave print of van een leuk materiaal. Ook online zijn deze bekers te koop. Wanneer jij al precies weet wat je wilt, kun je gemakkelijk een online bestellen!

Een onverwacht materiaal

Veel reisbekers zijn gemaakt van plastic. Dit geeft gelijk een bepaalde look. Door te kiezen voor een ander materiaal ziet jouw beker er in een keer heel anders uit! Ook hebben bepaalde andere materialen een thermo functie of zijn juist lichtgewicht. Bamboe en aluminium zijn voorbeelden van materialen die minder standaard maar juist daarom heel tof zijn! Deze materialen hebben allemaal hun eigen voordelen.

Een tof label

Naast een bepaalde beker uitkiezen tijdens het kopen, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de beker zelf te pimpen! Denk bijvoorbeeld aan een leuk en uniek label met jouw naam, een plaatje of een quote. Dit kun je doen door er iets aan te hangen of er juist iets op te plakken. Kies hierbij wel voor een geschikt materiaal. Wanneer het niet tegen water of warmte kan, is dit natuurlijk niet handig. Daarom is het wel van belang dat je voor iets kiest wat ook functioneel is.

Bedruk jouw koffiebeker zelf

Naast een label, een ander materiaal of een fairtrade beker zijn er ook mogelijkheden om bekers te bedrukken. Door online een tof logo, naamplaatje of een quote bij Loopper toe te voegen kun jij elk soort bedrukking creëren! Daarnaast is er een ruim aanbod aan materialen, soorten, groottes en met verschillende prijzen. Ontdek wat jij wilt door het assortiment te bekijken en maak jouw unieke koffiebeker zelf! Wanneer dit zo tof uitpakt, krijg je misschien wel inspiratie om meer dingen te laten bedrukken.

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Prinses Corry [persoonlijk blog]

Op 8 december 2003 waren we in Haarlem, bij mijn lieve schoonouders die inmiddels allebei …

Share
Share