Nieuwe Washimal sets van Crayola in meeneem-speel-koffertje

Washimals zijn schattige diertjes die door kinderen kunnen worden gekleurd en vervolgens ook weer kunnen worden gewassen. Goed voor eindeloos speelplezier dus! En nu zijn er nieuwe Washimal sets in een handig draagbaar koffertje wat ook dienst kan doen als speelomgeving.

Omschrijving
Crayola zorgt deze zomer voor de leukste gezinsuitbreiding met de Washimals in handige meeneemsets. Verzorg gezamenlijk de nieuwste leden van de familie met de vrolijke afwasbare viltstiften van Crayola. Kleur jouw nieuwe huisdier in met mooie stippen, strepen of bedenk een compleet nieuw patroon. Geef elk diertje het gewenste design en doe hem in bad om hem te ontdoen van alle kleur en opnieuw te beginnen. Jouw lievelingsdiertjes kun je nu overal mee naartoe nemen in een koffertje met het thema dierenkliniek of schoonheidssalon. Handig voor op vakantie door de draagbare koffer waar alle spulletjes in opgeborgen kunnen worden.

Mening
Wat een leuke producten weer! Het enige wat je nodig hebt is een beetje water en je kind kan zich eindeloos vermaken. Niet alleen met kleuren en wassen, maar ook met de fantasievolle omgevingen die het spelen met de diertjes nog leuker maken!

Er zijn twee Washimals meeneemsets: een blauwe ‘dierenkliniek’ en een roze ‘schoonheidssalon. Beide sets bevatten 2 Washimals dieren met zachte vacht en 3 verschillende kleuren viltstiften met uitwasbare inkt. Behalve een sprayflesje en een schoonmaakborstel zijn er nog een aantal items die de speelervaring leuker maken.

Echt leuk, deze sets. Zeker wanneer je ergens op bezoek gaat of op vakantie speelgoed mee wilt nemen!

Diverse Crayola Washimals producten bekijk / bestel je hier >>>>

Zie ook:

https://trotsemoeders.nl/2018/11/crayola-washimals/

Share

About Fenna

fenna@hupemail.nl'
Mijn naam is Fenna, ik ben samen met Jonah en Trotse Moeder van een aantal eigen kinderen, stiefmoeder van een aantal cadeau-kinderen en heb in mijn werk ook dagelijks met kinderen in diverse leeftijden te maken, dus ik kan vanuit een rijke ervaring voor Trotse Moeders schrijven en heb daar veel zin in.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share