“Zaterdagavondje”: pyjama’s en popcorn

little-label-pyjama-copyright-trotse-moeders-3Inmiddels is het een traditie in Huize Trotse Vaders / Trotse Moeders: zaterdagavondje! Een avond waarop we met het hele gezin iets leuks op televisie kijken of een leuke film afspelen, uiteraard met wat lekkers erbij! Mijn kinderen liggen meestal tussen 19 uur en 19.30 in bed, dus langer opblijven (voor zover ze het volhouden, vaak vallen er toch een paar in slaap…) is al feest, en het als gezin genieten van hetzelfde is helemaal gezellig!

Meestal valt deze avond op zaterdag ūüėČ maar we verplaatsen hem ook wel eens, wanneer we bijvoorbeeld op zondag vroeg weg moeten. Meestal is het de jongste die dan op vrijdag vraagt: “mogen we vanavond een zaterdagavondje?

Vorige¬†week hadden de kinderen een paar extra dagen vrij en kon er zomaar op donderdagavond een ‘zaterdagavondje’ gehouden worden. Eerlijk gezegd wel een beetje door mij ingegeven, want ik had superleuke pyjama’s gehad van Little Label en wilde daar leuke foto’s van maken waarop mijn drietal deze aanheeft.

little-label-pyjama-copyright-trotse-moeders-7

Ik had dat al twee keer eerder geprobeerd, toen we een lang weekend in Duinrell waren, maar toen was ik te laat: twee van de drie kinderen hadden al geknoeid op hun shirtjes…. Ook toen we een keer thuis, in de zon konden ontbijten (leuk happy-family plaatje) waren ze al aan het ‘survivalen’ voordat we gingen ontbijten en zaten er zand- en grasvegen op de broeken…. Gelukkig kun je deze pyjama’s goed schoonkrijgen in de was!

Poging drie: veilig samen popcorn maken: geen vlekken. Voorzichtig bekers met drinken naar de kamer brengen: geen vlekken. Hoera!

Screenshot 2015-05-18 at 12.31.44

Ik heb toen maar gekozen voor een ge√ęnsceneerde foto: alle drie op de bank met popcorn, maar het drinken nog op veilige afstand en jawel: de foto’s van de Little Label pyjama’s zijn gelukt! Je kunt zien hoe leuk deze zomerpyjama’s staan. Perfect voor logeerpartijtjes of op vakantie: ze kunnen we de hele ochtend in blijven rondlopen en het staat erg mooi.

little-label-pyjama-copyright-trotse-moeders-2

Om de achterkant van de shirtjes te kunnen laten zien, hoefde ik niet lang te wachten. Vrijwel direct nadat de popcorn op was, kroop mijn jongste lekker tegen me aan en viel in slaap. Voor mij enorm genieten! Toen hij op bed lag, en ik 10 minuten later nog even ging kijken, kon ik deze mooie foto maken.

little-label-pyjama-slapen-copyright-trotse-moeders

Deze (en andere) pyjama’s van Little Label kun je hier bestellen >>>>

 Screenshot 2015-05-18 at 12.36.51 Screenshot 2015-05-18 at 12.37.02

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share