DIY met Bibi

Hét boek met 50 megavette ideeën van de bekendste DIY YouTuber van Nederland!

Yes! Eindelijk een boek waarmee je lekker thuis aan de slag kunt met mijn DIY’s. In dit boek staan megaleuke nieuwe ideeën om zelf te maken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een watermeloenpizza, eenhoornkerstballen of een smeltschilderij? Te leuk, toch? En ja, natuurlijk geef ik je ook mijn favoriete slijmrecepten! Verder heb ik nog handige lifehacks voor je en vette nieuwe challenges die je echt met je BFF moet doen! En alleen aan jou verklap ik veel leuke dingen over mezelf die je nu nog niet van me weet. Heel veel leesplezier! Xoxo Bibi

Recensie
Een typisch gevalletje van verschillende werelden. Ik zag een vrolijk knutselboek bezorgd worden, met een jong meisje op de cover. Mijn dochter ging meteen enthousiast rondspringen toen ze het boek zag… Blijkt het jonge meisje een bekende YouTube-ster te zijn, met bijna 400.000 abonnees (en dat terwijl ik nog nooit van haar gehoord had).

Gelukkig is de doelgroep van Bibi (zoals mijn 11-jarige dochter) erg enthousiast over haar YouTube kanaal en ook over al haar maak-het-zelf tips die ze daar deelt, en nu dus ook in dit boek.

DIY met Bibi
Hardcover, 128 pagina’s, uitgeverij Moon
Bestel dit boek hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

365 dingen om te doen met je kleinkind

365 dingen om te doen met je kleinkind is een doeboek voor opa’s en oma’s. …