De Vette Jaren

De vette jaren vertelt het verhaal van Lao Chen, een tamelijk succesvolle auteur die in een nieuw, rijk China leeft dat ontsnapt is aan de recessie die de rest van de wereld in een verlammende greep houdt. Lao Chens creativiteit heeft te lijden onder een gevoel van tevredenheid en geluk, een gevoel dat hij deelt met de rest van de bevolking. Tot hij op een paar mensen stuit dat daar helemaal geen last van heeft en met een groeiend gevoel van alarm onderzoeken ze waarom er een complete maand uit het collectieve geheugen van de bevolking is gewist.

Recensie:
De Vette jaren is een goed geschreven roman dat je wilt uitlezen omdat je wilt weten hoe het nu daadwerkelijk zit. Het boek is zo geschreven dat je het gevoel hebt dat het allemaal waar gebeurd is.

In het begin is het boek naar mijn mening wat langdradig. Voor mij waren de namen van de personen soms ook verwarrend. Doordat het Chinese namen zijn lijken veel namen op elkaar hierdoor haal de personages soms door elkaar. Op deze kleine minpuntjes  na vond ik het boek erg leuk om te lezen.

De vette jaren -Chan Koonchung
Roman, hardcover, 263 pagina’s, signatuur
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

 

Share

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

De verloren verteller

Ik houd van lezen. En ik houd van boeken, gewoon, papieren boeken. En sommige boeken …

Share
Share