Wie wil naar Monster Jam 2019, inclusief Pit Party? [winactie]

Op zaterdag 6 juli 2019 komt Monster Jam terug naar De Kuip in Rotterdam en deze keer is het groter dan ooit! De meest bekende Monster Jam trucks en coureurs van wereldklasse leveren wat fans het liefst willen zien – meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Verrassend, verbluffend en onvergetelijk! Beleef met de hele familie een dag vol plezier met een hoog octaangehalte!

Monster Jam als gezinsuitje
Monster Jam is echt niet alleen iets voor “mannen-die-van-auto’s-houden”. Vorig jaar was ik er met mijn jongste zoon en drie andere kinderen, en we hebben een topdag gehad. Ook ik heb genoten van de show, maar zeker ook van de sfeer er omheen. Met name tijdens de Pit-Party, wanneer je alle trucks en motoren kunt zien, en de coureurs vragen kunt stellen of met ze op de foto kunt gaan, was enorm leuk. De coureurs nemen echt de tijd voor hun fans en zijn zo vriendelijk!

Monster Jam 2018


Wil jij dit ook een keer meemaken met je gezin?

Hoe stoer zou het zijn wanneer jij tegen je kind(eren) kunt zeggen: “mama heeft kaartjes voor Monster Jam en jullie mogen mee!”. En juist dat kun je realiseren. Natuurlijk door alvast kaarten te bestellen <klik hier> maar ook door mee te doen met onze winactie.

Winactie
Om kans te maken op 4 x 1e rang tickets inclusief toegang tot de Pit Party voorafgaand aan de show met een waarde van € 52,90 per ticket voor Monster Jam op zaterdag 6 juli 2018 in De Kuip, Rotterdam moet je het volgende doen:

Voorwaarden
Meedoen aan onze winactie is gratis kan tot 29 maart 2019. Winnaars worden willekeurig geselecteerd uit alle inzendingen. De winnaar krijgt via Instagram een bericht vóór 01 juni 2019. Deelnemers maken kans op x 1e rang tickets inclusief toegang tot de Pit Party . Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn of verifieerbare toestemming van een ouder of wettelijk vertegenwoordiger hebben. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. De contactgegevens van de winnaar worden alleen met derden gedeeld in verband met de prijsafhandeling. Kijk <hier> voor de uitgebreide actievoorwaarden.

Direct naar de winactie
Klik <hier> om direct naar de winactie op de Instagrampagina van Trotse Moeders te gaan. Zet je “truck-naam” onder de foto en tag iemand die ook naar Monster Jam zou moeten gaan.

Voor een verslag van vorig jaar, zie:

Trotse Moeders bij Monster Jam [verslag]

 

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …