Trolls sparkle bag [review]

trollsVersier je eigen schoudertas met deze complete set. De set bestaat uit een schoudertas met Trollsprint, zelfklevende strass stenen, zilveren glitterlijm, Trolls haar, dubbelzijdig tape en instructies.

Recensie:
‘Joepie,’ een tas van Trolls, is de eerste reactie als mijn kinderen de doos op tafel zien liggen. Ook al hebben ze de film van de Trolls nog niet gezien, dit spreekt ze wel meteen erg aan. Als ik ze vertel dat het de bedoeling is dat we deze tas nog kunnen versieren met stickers en glitters, worden ze beide nog enthousiaster. Omdat het zowel mijn zoon van zeven jaar als mijn dochter van vier jaar erg leuk lijkt om de tas te versieren, besluiten ze het samen te doen. Mijn zoon zegt er wel bij dat ‘hij niet met de tas gaat lopen’, die eer krijgt zijn zusje.

tas-trolls

Eerst stallen we alles uit op tafel: zilveren glitterlijm, strasssteentjes, trolls haar, dubbelzijdige tape, instructies en de tas met trolls afbeelding (die eigenlijk van zichzelf al heel leuk is). Het trolls haar moeten we nog een beetje in vorm knippen, maar dat is niet zo moeilijk. Het velletje met strasssteentjes knip ik doormidden zodat mijn zoon en dochter allebei een kant van de tas kunnen beplakken.

Waar soms zelfklevende strass-steentjes niet zo goed plakken, komen we dat probleem hier gelukkig niet tegen. De lijmstift is wel wat lastig in gebruik, dus daar help ik even mee. Uiteindelijk zijn we alle drie heel tevreden over het eindresultaat! Ik weet zeker dat mijn dochter deze Trolls Sparkle Bag morgen op school aan haar vriendinnetjes wil laten zien.

20161117_162744 20161108_163256

Dit Trolls Sparkle bag knutselpakket van Totum bestel je hier >>>>

Share

About Sigrid Metz

sigridmetz@gmail.com'
Trotse "mem" van zoon Niels (okt. 2009) en dochter Rixt (aug. 2012). Zoals de titel "mem"al aangeeft, wonen wij in friesland. Ik ben werkzaam als dierenartsassistente. Genieten doe ik van quality time met mijn gezin , maar ook van heerlijk rustig een tijdschrift lezen of leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Ik hoop dat jullie genieten van het lezen van mijn recensies.

Check Also

nijntje versiert de kerstboom

Zoals jullie misschien weten, is kerstmis in huize Trotse Moeders deels in Dick-Bruna-stijl: Kerstmis in …

Share
Share