Even (opnieuw) voorstellen: Trotse Moeder Angela

Ze blogt en recenseert al een tijd voor TrotseMoeders.nl en heeft dat in het verleden ook gedaan. Maar… van officieel voorstellen aan jullie, de lezers van haar teksten, is het tot nu toe niet gekomen. Vandaar hieronder haar eigen “even voorstellen” tekst, zodat jullie Angela iets beter leren kennen:

Mijn naam is Angela Aagenborg, ik ben 36 jaar oud, getrouwd (sinds 2002) met een geweldige man en moeder van twee kinderen. De oudste is een meisje uit 2007 en de jongste een jongen uit 2011. De oudste is een zorgenkindje, de jongste een handenbindertje.

Ik ben al ruim negen jaar thuisblijfmoeder, maar heb het plan opgevat om het komende jaar op zoek te gaan naar een betaalde baan. Hoe dit uit zal pakken, daar ben ik zeer benieuwd naar. Niet alleen ben ik gewend om een zekere vrijheid te hebben, maar daarnaast gaat er straks ook een wereld van kinderopvang (in mijn geval naschoolse opvang) voor me open. Dat vind ik, om heel eerlijk te zijn, best beangstigend. Maar tegelijkertijd heb ik er ook zin in om weer deel uit te maken van de samenleving en niet altijd meer tussen mijn eigen (veilige) vier muren te zitten. Uit mijn comfortzone stappen wordt het motto van de komende 365 dagen, maar wel met kleine stapjes aangezien ‘in het diepe springen’ bij mij meestal verkeerd uitpakt.

angela-team-trotse-moeders

Schrijven is mijn passie, één van de dingen waar ik voor leef, maar het is moeilijk om hierin een betaalde baan te vinden. Dat heb ik jarenlang geprobeerd, maar het is nou eenmaal lastig in een wereld waarin iedereen lijkt te willen schrijven. Vervelend, maar zeker niet onoverkomelijk. Naast mijn werk als blogger en recensent op deze site werk(te) ik voor nog een aantal andere websites. Ook heb ik de afgelopen jaren meerdere boeken geschreven en correctiewerk gedaan voor een meerdere auteurs. Op sommige vlakken zet in een aantal stappen terug: ik ga minder bloggen (of stop zelfs) voor andere websites en wil me in de tijd die dan vrijkomt meer concentreren op het schrijven van romans.

Als ik de afgelopen jaren iets heb geleerd dan is het wel dat, wanneer je ergens enorm naar verlangt en graag doet, het uiteindelijk niet uitmaakt wat het oplevert. Om die reden zal ik naast een betaalde baan en naast het schrijven van romans deel blijven uitmaken van het grote team van Trotse Moeders. Dit doe ik namelijk al een aantal jaren en ik ben niet van plan dat op te geven. Ik kijk er dan ook naar uit om de pen weer wat vaker op te pakken en met enige regelmaat recensies en blogs te plaatsen. Daarnaast vind ik het leuk om jullie ervaringen te horen over de boeken die ik recenseer, dus ik kijk uit naar de reacties.

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Judith

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te hebben …