Bloodline – serie nu op DVD en BluRay

BLOODLINE, van de makers van Damages, vertelt het intrigerende verhaal van de familie Rayburn die eigenaar is van een resort in Key West en de meest duistere geheimen van het eiland bewaakt.

bloodline-copyright-trotse-moeders-2Als de verloren zoon en het zwarte schaap (Ben Mendelsohn) terugkeert voor een familiereünie dreigt hij de kwetsbare façade van de familie te verwoesten en een leven vol wandaden aan het licht te brengen. Zijn twee broers en zus zijn nu genoodzaakt hun geschillen bij te leggen om hun familie samen te houden en te beslissen wat ze het beste kunnen doen.

In dit veelgeprezen en verslavende eerste seizoen spelen vele sterren, waaronder Kyle Chandler, Oscar®-winnaar Sissy Spacek (1980, Beste Actrice, Coal Miner’s Daughter) en de voor een Oscar®-genomineerde Sam Shepard (1983, Beste Bijrol, The Right Stuff ) en houdt je tot het schokkende einde op het puntje van je stoel.

Bloodline is een dramaserie die ontwikkeld is door Todd Kessler, Glenn Kessler en Daniel Zelman. Bloodline is een samenwerking tussen Netflix en Sony Pictures en ging in première tijdens het Internationaal filmfestival in Berlijn. Vorig jaar werd het eerste seizoen via Netflix vrijgegeven en nu is het complete eerste seizoen ook op DVD en Bluray te koop.

De Bluray bestaat uit 5 discs die in totaal 13 afleveringen bevatten. De totale speelduur is 727 minuten. Ook ‘verwijderde scènes’ vind je op de discs. Het eerste seizoen van Bloodline kun je op DVD of Bluray kopen via onderstaande links:

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Ilse Warringa regisseert “Luizenmoeder” – de film

Hebben jullie ook zo genoten van de serie De Luizenmoeder? Een van de personages die …

Share
Share