Disney Junior viert Kerst met een gezellig liedje

Disney Junior, het Disney televisiekanaal voor onze kleintjes, heeft een speciaal liedje gemaakt voor de Kerstperiode. Allerlei “vriendjes” van series die op Disney Junior voorbij komen, doen mee in de videoclip, maar wat dit vrolijke liedje vooral zo gezellig maakt, is dat er bij gedanst kan worden.

De dansjes die je ziet in de clip, zijn makkelijk na te doen door peuters en kleuters en doordat het liedje regelmatig te zien en te horen is op Disney Junior, zal jouw kind ongetwijfeld binnenkort ook mee kunnen doen. Hieronder het liedje met de clip:

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Prachtige kerstboeken van Matt Haig

Matt Haig schrijft bijzondere boeken voor volwassenen, maar ook prachtige kinderboeken. Zo zijn de “kerstboeken” …