Creatief met foto’s met Patom

patomWe maken allemaal ontzettend veel foto’s met onze mobieltjes. Ook met de Samsung Galaxy Tab kan je prachtige foto’s maken. Maar wat doe je nu met al die geweldige foto’s van je kinderen? Je mailt er misschien eens eentje of zet ze op één van je social media. Met de PÅTOM Android app kan je jouw beelden prachtig en origineel bewerken naar een creatief beeld met nog meer herinneringen…

Hoe werkt het?
Het is eigenlijk heel simpel en iedereen kan het doen. Je start de applicatie. Met het openen van PÅTOM, worden tevens je beelden geopend die hij op het apparaat kan vinden. Kies hieruit een foto die je wilt bewerken of maak direct een nieuwe foto, druk op de ‘create new’ knop en hij maakt een mozaïek variant van jouw gekozen beeld met de foto’s en beelden die op je telefoon op tab staan.

Het leuke is dat je flink kan inzoomen op de mozaiek om te zien welke beelden op welke plekken zijn gebruikt. Zo zie je opeens prachtige herinneringen vereeuwigd in diezelfde creatie. Het enige nadeel aan deze geinige app is dat je de mozaiek niet kan downloaden of mailen. Hij blijft dus helaas alleen te zien op je apparaat.

Pantom

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Share

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Foto op canvas in de slaapkamer

Een paar jaar geleden heb ik mijn slaapkamer opgeknapt. Ik heb er voor gekozen om …

Share
Share