Cappuccino op kantoor!

de-senseo-melk-schuimer-cappucino-recensie-copyright-trotse-moeders-1Een tijdje geleden heb ik een eigen kantoor gekregen van waaruit ik heerlijk geconcentreerd kan werken. Zoals nu: hondje naast me, zonnetje door de ramen, heerlijk! Je zou bijna vergeten dat je aan het werk bent 😉 Toen ik mijn nieuwe kantoor liet zien, had ik ook al melding gemaakt van mijn nieuwe Senseo apparaat. Ik had daar ook een pak Senseo Cappuccino bij gekregen (van mijn man) en die smaakt heerlijk, maar er gaat toch niets boven èchte cappuccino!

Dat vonden ze bij Philips kennelijk ook, want ze hebben nu een echte Senseo melkopschuimer ontwikkeld, die ik toegestuurd kreeg om uit te proberen. We hebben in huis ook een melkopschuimer, maar dan van een ander merk, en het nadeel daarvan vind ik dat deze niet goed schoon te maken is. De bodem is niet vlak en de melkresten laten zich moeilijk verwijderen.

Bij de Senseo melkopschuimer is de constructie duidelijk anders: het ‘roerdingetje’ zit aan het deksel vast! Daardoor is de bodem vlak en echt goed schoon te houden. Verder ziet deze melkopschuimer er erg mooi uit: strak, past perfect bij mijn limited edition Senseo koffiezetapparaat 😉

de-senseo-melk-schuimer-cappucino-recensie-copyright-trotse-moeders-1

Maar het belangrijkste is natuurlijk of hij het doet! Bij de eerste test bleek dat hij het héél goed doet! Zó goed, dat de melk dusdanig opschuimde dat hij over de rand kwam…. Foutje van mij, ik had niet goed gekeken naar het streepje tot waar je hem mag vullen. Schoongemaakt dus en nog een keer geprobeerd. En zelfs met halfvolle melk, krijg je een heerlijke hoeveelheid met zachte, schuimige melk!

de-senseo-melk-schuimer-cappucino-recensie-copyright-trotse-moeders-6 de-senseo-melk-schuimer-cappucino-recensie-copyright-trotse-moeders-7

Opgieten dan en als een echte ‘Barista’ een gezichtje getekend 😉 Haha, ik weet ook wel dat jullie dat allemaal beter kunnen!

de-senseo-melk-schuimer-cappucino-recensie-copyright-trotse-moeders-8 de-senseo-melk-schuimer-cappucino-recensie-copyright-trotse-moeders-9

Bekijk op bol.comPhilips Senseo CA6500/60 – Melk-opschuimer – Zwart bestel je hier >>>>

Voor het recept van “Salted Caramel Mocca”, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Verras je moeder met het mooiste horloge

Zo zoek je een mooi horloge voor een moeder uit Wil je je moeder verrassen …

Share
Share