Regenachtige, luie, zondagmiddag leesclubje…

mijn-eerste-atlas-recensie-copyright-trotse-moeders-2Het ultieme gevoel van moeder zijn vind ik een paar dingen; ’s ochtends met zijn allen in ons bed een beetje filmpjes kijken en boekjes lezen, als de meiden zelf samen lief aan het spelen zijn, als ze heerlijk zitten te eten en tussendoor gezellig aan het kletsen zijn met je én op zondag een pyjama dag houden en dan op de bank met boekjes en een deken. Het liefst nog als het buiten stormt, waait en heel hard regent.

mijn-eerste-atlas-recensie-copyright-trotse-moeders-4Afgelopen zondag hadden wij zo’n dag…. HEERLIJK!! We bleven heel de dag in onze pyjama en hadden zelf onze tanden geen eens gepoetst. De meiden genoten hier optimaal van.

Nadat onze hele woonkamer één grote tent was en het speelgoed werkelijk waar overal lag (heel fijn dit), kropen we met zijn drietje op de bank. Josefien zit nu op de basisschool en die ontwikkeling gaat enorm snel momenteel. Een goed moment voor “Mijn eerste Atlas” boek.

Ze begint namelijk steeds meer te begrijpen waar we naar toe gaan met vakanties. Ze heeft het nog steeds over de camper naar Zweden en vliegen naar Griekenland.

mijn-eerste-atlas-recensie-copyright-trotse-moeders-1

mijn-eerste-atlas-recensie-copyright-trotse-moeders-3Dit boek omschrijft bij elk continent welke dieren er wonen en verblijven, maar ook bijzonderheden die daar zijn. Zoals de Eiffeltoren in Frankrijk. De beeldvorming is op een leuke en speelse manier met vrolijke en frisse kleuren. De meiden waren meteen verkocht!!

Ik snapte dit volkomen. Ze schelen dan maar twee jaar toch is dat op sommige vlakken veel. Met dit boek dus totaal NIET. Josefien wilde meer weten over het land en de plaatjes die daarmee te maken hadden. Babette vond juist de dierenplaatjes weer erg leuk.

Al met al een erg geslaagd boekclubje met “Mijn eerste Atlas”!!!!

Mijn eerste Atlas
Hardcover, 14 pagina’s, Van Holkema & Warendorf
Bestel dit boek hier >>>>

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share