Vorstelijke tweeling geboren

hoera-een-tweeling-trotse-moedersIn Monaco wordt dubbel feest gevierd: er zijn maar liefst twee kinderen geboren. Twee minuten na elkaar kwamen een meisje en een jongen ter wereld, en daarmee is prinses Charlène voor het eerst moeder geworden. Prins Albert II had al (twee buitenechtelijke) kinderen.

Met de geboorte van Gabriëlle en Jacques is ook duidelijk hoe de troonopvolging geregeld wordt: een meisje heeft nog steeds geen recht op de troon in het Vorstendom, dus is Jacques nu kroonprins.

 

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Terug in Burgers’ Zoo: wat is er veranderd?

Ein-de-lijk konden we weer naar Koninklijke Burgers’ Zoo. Na een lange periode van voorzichtig zijn …