Vorstelijke tweeling geboren

hoera-een-tweeling-trotse-moedersIn Monaco wordt dubbel feest gevierd: er zijn maar liefst twee kinderen geboren. Twee minuten na elkaar kwamen een meisje en een jongen ter wereld, en daarmee is prinses Charlène voor het eerst moeder geworden. Prins Albert II had al (twee buitenechtelijke) kinderen.

Met de geboorte van Gabriëlle en Jacques is ook duidelijk hoe de troonopvolging geregeld wordt: een meisje heeft nog steeds geen recht op de troon in het Vorstendom, dus is Jacques nu kroonprins.

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Just Dance 2022

Waarom we weer een nieuwe Just Dance in huis willen halen? Gewoon, omdat het leuk …

Share
Share