Curaçao met kinderen

Curaçao lijkt in eerste instantie niet de meest voor de hand liggende bestemming voor een vakantie met de kinderen, maat toch is er een breed kindvriendelijk Curaçao aanbod beschikbaar.

Girl jumping off a pier, Westpunt, CuracaoEr zijn talloze excursies die je kunt ondernemen op Curaçao en ook qua accommodaties valt er zeker niets te klagen. Heb je geen idee waar je moet beginnen? Hier volgen een aantal praktische tips.

De voordelen van een vakantie met kinderen op Curaçao
Wekelijks gaan er meer dan 10 vluchten naar Curaçao, waardoor het aantrekkelijk is om hier je vakantie met de kids door te brengen. Daarnaast is Curaçao een goedkope vakantiebestemming, wanneer je het bijvoorbeeld vergelijkt met Aruba. Het strand is altijd dichtbij en de reistijden zijn altijd beperkt wanneer je ergens naar toe wilt gaan. Niet geheel onbelangrijk, want kinderen kunnen zich al snel vervelen tijdens een autorit.

Snorkelen
Hebben je kids hun zwemdiploma? Dan hebben ze de mogelijkheid om te snorkelen op Curaçao. Op een ontspannen wijze kunnen ze kennis maken met de onderwaterwereld. Dit kan bijvoorbeeld bij Playa Porto Marie. Zorg er wel voor dat je ze niet alleen laat snorkelen.

Bezoek de Struisvogelfarm of speel een spelletje midgetgolf
De Struisvogelfarm is een aanrader voor de wat oudere kinderen. Tijdens een bezoek aan de Struisvogelfarm krijgen je kids een rondleiding en mogen ze de struisvogels voeren. Ben je geen fan van struisvogels en liever sportief bezig? Dan is een spelletje midgetgolf ook zeker aan te raden. Dit kan bij landhuis Brakkeput Mei Mei.

Een onvergetelijke vakantie-ervaring op Curaçao
Laat je daarom verleiden door de zon, zee en witte stranden op Curaçao en geniet van een dynamische Afrikaans-Caribische cultuur samen de kids. Daarmee doe je een ervaring op waar je later met veel plezier op terug zult kijken.

Screenshot 2014-08-01 at 22.58.05

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Het gevoel van thuis waar de kinderen kunnen doen en laten kunnen wat ze willen!

Op vakantie gaan met een gezin kan voor veel moeders een echte uitdaging zijn. Zo …