Ferry Corsten verwacht tweede kindje

Screenshot 2014-03-17 at 16.43.16De vrouw van de bekende Nederlandse dj Ferry Corsten, Lia is in verwachting van hun tweede kindje. Ze hebben al een dochter van 5 jaar (Gabby). Ferry Corsten maakte het nieuws op zijn Twitteraccount bekend door de volgende tekst te plaatsen: “So excited to share this news with you guys, a little Corsten is on the way! 🙂 #Happy

Hoe lang Lia zwanger is, heeft Ferry niet gemeld op Twitter, maar op de prachtige foto die hij met de tweet meestuurde is al een mooie zwangere buik te zien!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Première Emoji film [verslag]

Woensdag 2 augustus ben ik met mijn vier meisjes naar de première van de Emoji …

Share
Share