My Little Pony POP Applejack Starters Kit

Screenshot 2014-10-03 at 22.53.05Bouw je eigen pony met de Applejack Starters Kit. Inclusief stickers, haar en staart voor de pony. Wissel het af met onderdelen van andere pony’s (worden apart verkocht).

Recensie

Dit is een pakketje waar mijn dochter helemaal blij mee is. Een klein doosje, leuk als cadeautje, met daarin onderdeeltjes die eenvoudig in elkaar te zetten zijn tot een “My Little Pony”. Wij kregen de My Little Pony Applejack Starters Kit en daarmee kon mijn dochter dus “Applejack” in elkaar zetten.

Twee helften aan elkaar vast maken, manen er op en staart er aan en klaar. Dat kan je kind al snel zelf! En wanneer je meerdere pakketjes hebt, of je dochter (of zoon) heeft vriendjes die ook een dergelijke Little Pony hebben, dan kunnen de onderdelen onderling uitgeruild worden: de staart van de ene My Little Pony op het lijf van de anderen, manen uitwisselen. Allemaal van die dingen die veel kinderen, met name meisjes, gezellig vinden om te doen.Screenshot 2014-10-03 at 23.05.16

Wij hebben enkel de My Little Pony Applejack Starters Kit, maar het spel is niet klaar na het in elkaar zetten van “Applejack”. De Little Pony kan versierd worden met de bijgevoegde stickers (die niet erg goed blijven zitten, moet ik er eerlijk bij zeggen. Let er op dat je kind de stickers op een recht stukje Pony plakt, anders liggen ze zo er weer af).

En dan komt het echte spelen. Al babbelend wordt de nieuwe Pony aanwinst aan andere poppen en knuffels voorgesteld en zo maakt My Little Pony Applejack al op zijn eerste dag in ons huishouden een heleboel mee!

My Little Pony POP Applejack Starters Kit
Hasbro, vanaf 4 jaar, diverse uitvoeringen

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Paard beschermen tegen de kou? Dit moet je erover weten

Je paard tegen de kou beschermen in de winter Wil je je paard beschermen tegen …

Share
Share