De regenverzekering

Avonturenpark Hellendoorn is het eerste pretpark waarbij je  een  regenverzekering kunt afsluiten. Je kunt deze verzekering bij de entreekassa van het park tot 12 uur afsluiten, uiteraard voordat je het park ingaat. Maar ook bij aankoop van een online-ticket kun je online een regenverzekering afsluiten.

Voorwaarden
Een regenverzekering kost 3 euro per persoon. Avonturenpark Hellendoorn heeft een officieel meetpunt in het park. Is er op dit meetpunt te zien dat er tussen 10.00 uur en 16.00 uur meer dan 4mm regen is gevallen, dan krijg je met de regenverzekering een gratis toegangskaartje voor het seizoen 2012. Zo kun je op een andere dag terugkomen.
Dit gratis toegangskaartje kun je alleen op de dag zelf bij de kassa ophalen tegen inlevering van het verzekeringsticket en de kassabon.

Kijk voordat je het park ingaat dus goed naar de weersvoorspelling en ga na of er grote kans is dat er meer dan 4mm regen gaat vallen. Zo ja, dan kun je het beste een regenverzekering afsluiten, zodat je later in het seizoen nog een keertje het pretpark kunt bezoeken.

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Jul & Julia Zomerweken bij De Julianatoren [verslag]

Zoals jullie ongetwijfeld weten, ben ik een grote fan van kinderpretpark De Julianatoren. Bijna ieder …

Share
Share