Jellystone siliconen ketting voor mama’s met een baby

De eerste gedachte die in me opkomt als in het pakketje open: “Och hemeltje… toch niet een “erotisch” speeltje?” Maar het blijkt een sieraad te zijn! De Jellystone Designs ketting is een ketting voor mama’s met baby’s. De zachte silicone ketting kan door de baby’s gebruikt worden als een bijtring. Door het siliconen materiaal is de ketting water- en hitte bestendig, gaat de groei van bacteriën tegen en kan hij in de afwasmachine.

Mijn dochter van 7 maanden zit altijd aan mijn kettingen, dus ik heb hoopvolle verwachtingen van deze ketting. Lijkt me ideaal als ze die gewoon vast kan en mag pakken en er vervolgens ook nog eens op mag bijten zonder giftige stoffen binnen te krijgen! De ketting is namelijk 100% BPA free; hij is eigenlijk het zelfde materiaal gemaakt als dat ook gebruikt wordt voor de spenen van drinkflessen.

Over de ketting zelf: dit is een zwart touwtje met een rood apart gevormde siliconen hanger eraan. Ze zijn er ook in andere kleuren. Helaas ziet hij er wel een beetje goedkoop uit, maar daar is de prijs ook naar. Hij kost maar € 12,99!

We gaan hem testen. Ik neem mijn dochter op schoot en al snel is haar interesse gewekt! Ze begint te trekken aan de ketting en daarna stopt ze hem vrijwel direct in haar mond en begint er op te bijten. Het touw trekt een beetje in mijn nek, maar dit kan ook aan de kracht van mijn dochter liggen. En eerlijk is eerlijk; er is geen tandje te zien op het sieraad en het feit dat er niets giftigs in haar mond komt, is een heel fijn idee. En mijn baby vindt hem leuk. Ik zou hem alleen niet zelf snel dragen. Daar ziet hij er voor mij toch iets te goedkoop en plastic-achtig uit. Daarentegen hebben ze van het zelfde merk ook siliconen telefoons. Die zien er echt super leuk uit. Voor bijtgrage baby’s als de mijne vind ik dat dan een veel leuker alternatief!

De producten van Jellystone zijn verkrijgbaar bij Rondom Eva>>

Share

About Sharon Sourbag

shinsenveld@hotmail.com'
Moeder van 3 prachtige totaal verschillende dochters (5, 2 en 10 maand) en getrouwd met de liefste man.

Check Also

Mijn gepersonaliseerde Moederdag-cadeau

Als Trotse Moeder van drie prachtige kinderen, geniet ik ieder jaar volop van Moederdag. Het heeft …

Share
Share