De huiselijke seksgodin

Screenshot 2014-03-21 at 18.09.55Het geheim van een langdurig seksleven vol spanning en lust? De huiselijke seksgodin onthult het! Het is een seksboek voor stellen, met of zonder kinderen, die uit hun eerste roes van verliefdheid zijn ontwaakt en die weer terug willen naar die heerlijke seks van ‘vroeger’. En ja, dat kan écht!

De Britse seksexpert Kate Taylor geeft zinderende sekstips en sensationele standjes waar de vonken van afspatten voor alle ruimtes in huis en bezorgt zo met de nodige dosis humor iedereen een lang en gelukkig seksleven.

Recensie
Op de achterkant van dit boek staat precies wat ik denk bij het zien van dit boek; “Je denkt nu misschien: dit boek is niets voor mij.”  Ja, dat dacht ik letterlijk. Verder staat er “Kijk het toch maar eens in en lees een stukje.” Dat doe ik dan ook, want er is mij gevraagd of ik over dit boek een recensie wou schrijven…

Tja, stel nou dat dit boek mij op het lijf was geschreven. Dan had ik vast en zeker heel wat plezier aan dit boek beleefd. Echter ben ik veel te preuts voor zulke boeken. Maar voor wie is dit boek dan wel geschikt? Dit boek is bedoeld voor stellen die helemaal gek op elkaar zijn, maar die merken dat de rek er een beetje uit is. De huiselijke seksgodin onthult het geheim van een langdurig seksleven vol spanning en lust.

boekZodra ik door het boek blader valt mijn oog direct op de vele illustraties waarin diverse standjes op staan afgebeeld. Verder vallen mij direct de diverse erotische kleurenfoto’s op. Foto’s die bij de meeste mannen waarschijnlijk meteen aanslaan (ik heb zelfs het vermoeden dat mannen dit boek  alleen al zouden kopen voor de foto’s die in het boek staan). De illustraties en foto’s zeggen dus al meer dan genoeg.

Naast de illustraties en foto’s staan er veel tips in over voorspel en de liefde bedrijven. Maar ook lees je over hoe je kunt leren om je eigen lichaam mooi te vinden, over daten met je man, over diverse locaties en noem maar op.

Screenshot 2014-03-23 at 07.50.45De huiselijke seksgodin is echt een boek wat echt helemaal geweldig vind of juist helemaal niet leuk vind. Spreekt het boek je aan of ben je nieuwsgierig geworden? Dan moet je het boek zeker lezen! Twijfel je? Dan zou ik zeggen; bekijk het boek <klik hier voor een inkijkexemplaar> en wie weet spreekt het boek je aan.

De huiselijke seksgodin – Kate Taylor
Erotiek, paperback, 143 pagina’s, Meander
Bestel dit boek hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Maestra [recensie]

Judith Rashleigh werkt overdag als assistent in een gerenommeerd Londens veilinghuis en om rond te …