Releasedatum van het nieuwe, tweede K3 album bekend gemaakt vanaf het jacht van Gert Verhulst

nieuwe-cd-k3-artikel-copyright-trotse-moeders-ushuaia-1Hanne, Marthe en Klaasje zullen binnen een jaar na de release van hun allereerste album 10.000 luchtballonnen al met een nieuw, tweede K3 album komen. Dat maakten de drie zangeressen vanavond bekend in de Radio 538 Frank en Vrijdagshow die werd uitgezonden vanaf het jacht van Gert Verhulst in Antwerpen.

Het nieuwe album van Hanne, Marthe en Klaasje zal worden uitgebracht op 10 november 2016. Net als hun succesvolle debuutalbum, zal dit een dubbel-cd worden met 12 nieuwe en 12 ‘best of K3’ hits. Het tweede K3 album zal de naam Ushuaia krijgen, naar de gelijknamige zomersingle die tevens op het album zal komen te staan.

Met 10.000 luchtballonnen behaalden de K3 meisjes nog voor de release van het album al vijf keer platina. In totaal is het album bijna 300.000 keer verkocht in Nederland en Vlaanderen.

Voor informatie over Klaasje, klik hier >>>>

Voor informatie over Marthe, klik hier >>>>

Voor informatie over Hanne, klik hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nieuwe K3-film in de maak: K3 – Dans van de Farao

Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu …