Leuke uitspraken van ons kleine Babette – deel 1: Bijdehand [persoonlijk blog]

Na de leuke uitspraken van ons kleine Josephientje, kunnen de leuke uitspraken van ons kleine Babetje natuurlijk niet achter blijven ….
Ik begon met haar “leuke-uitspraken-boek” toen ze ruim twee jaar was.
Babette was een klein bijdehand typje…een beetje “wijsneuzerig” bijdehand…

Bijdehand

Toen ik per ongeluk een armbandje had opgezogen met de stofzuiger, maakte ik de stofzuiger open terwijl ik op mijn knieën zat…Babette kwam binnen en zei :”Is ie kapot lieverd? Wat is er aan de hand?” (Serieus….2 jaar…)

En wat vind je van deze :”Mam, mogen we een ijsje! Ja of ja?”

En toen ik op grote zus Josephine zat te foeteren omdat ze tijdens het eten niet opschoot…Babette heel chill:”Que pasa mam?”
Probeer dan je lachen maar eens in te houden!

Toen Babs in mijn bed (op klossen) tv lag te kijken de dag voor de uitgerekende datum van onze derde dochter, liep ik langs het bed met mijn dikke toeter….zegt ze ineens uit het niets :”OUWE ZEEKOE!”
(Soms vroeg ik me af waar ze het vandaan haalde, maar deze quote kwam uit de film Peter Pan kwam ik later achter).

Naar de speelzaal moesten ze altijd fruit meenemen en in een mandje leggen.
Toen ik het mandje pakte zodat ze zelf haar banaan erin kon leggen zag ze al een paar bananen liggen en zei:”Zo….kan ie weer naar z’n familie toe…”

 

 

 

 

 

 

About Albertine van Veldhuizen - van Pluuren

albertineplu@gmail.com'
Ik ben Albertine van Veldhuizen - van Pluuren en Trotse Moeder van 4 dochters! Josephine (2004) heeft als passie acteren en musicals, Babette (2005) hockeyt 3 x in de week, Floortje (2008) heeft haar eigen pony waar ze heel druk mee is en Daphne (2011) is onze jongste handenbinder. Daar zit een karakter in waar je U tegen zegt...zij hockeyt ook, maar hoopt op een dag te mogen paardrijden. Dan hebben we nog 2 honden, Hugo en Marnix, waar ons huishouden ook al niet veel relaxter van wordt, maar het wel veel gezelliger maken. Oh, en niet te vergeten...ik heb ook nog een man, Arne, met een eigen bedrijf waar heel veel tijd in gaat zitten. Kortom, deze moeder is druk druk druk, af en toe chaos in huis, een (te) volle agenda, maar ik zou mijn grote gezin voor geen prijs in de wereld willen missen.....

Check Also

Elmo en Arjan uit Sesamstraat verrassen kinderen op Schiphol

Lachende kinderen op Schiphol door de grapjes makende Elmo uit Sesamstraat. Het is een bijzondere …