Elvis Watt, Miljonair – luisterboek [recensie]

Screenshot 2015-08-15 at 10.06.02Op zijn tiende verjaardag vindt Elvis Watt een envelop met geld bij de post. Een paar miljoen! De afzender is Benjamin Spoek, de rijkste man van Sonsbeek, het stadje dat elk jaar wordt uitgeroepen tot mooiste van het land. Benjamin Spoek is druk bezig om daar een eind aan te maken. Overal in de stad bouwt hij stinkende fabrieken. Elvis piekert er niet over om het geld aan te nemen. Hoewel het natuurlijk best handig is om miljonair te zijn wanneer je moeder zo weinig geld heeft dat je elke dag doperwtjes moet eten…

Recensie
Wat een heerlijk (luister)boek is dit! Het verhaal is leuk en vol humor en vanaf het begin word je er in meegenomen. Een jongen die ineens een envelop met 10.000 euro krijgt, maar aan niemand mag vertellen van wie hij deze gehad heeft (en dat in zijn enthousiasme vergeet zodat het hele dorp het weet en zijn moeder het geld naar ‘zielige olifanten’ stuurt). En dat is dan nog maar het begin van dit luisterboek!

elvis-watt-miljonair-luisterboek-copyright-trotse-moeders

Manon Sikkel, die het boek schreef, leest het luisterboek zelf voor. En dat doet ze perfect. Erg belangrijk voor luisterboeken is natuurlijk of de voorleesstem prettig is, en dat is de stem van Manon Sikkel zeker, maar daar bovenop kent ze het boek natuurlijk als geen ander en weet ze precies de juiste intonatie en de juiste spanning in het voorlezen aan te brengen. Kortom: een heerlijk luisterboek voor kinderen èn voor meeluisterende ouders!

Elvis Wattt, Miljonair – Manon Sikkel
Bekijk op bol.comWinnaar Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2014 (6-9 jaar)
Audioboek, 3 CD’s, uitgeverij Rubinstein, voorgelezen door Manon Sikkel
Bestel dit luisterboek hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …

Share
Share