Spooktocht door de grottten van Limburg

Een spooktocht door de grotten van Valkenburg, dat is iets unieks en ontzettend leuk om te doen (mits je van spanning houdt). Zelf heb ik het een paar jaar terug gedaan en zo’n spooktocht door de grotten vergeet je nooit. Het leuke van zo’n spooktocht is dat je niet weet wat er gaat gebeuren.

Samen met de gids gaan de bezoekers de grot in. De gids gaat weg en de deur van de  grot valt in het slot.  Dan verschijnt er ineens een boze archeoloog. De archeoloog stuurt de bezoekers de donkere grot in. De bezoekers moeten de uitgang van de grot zien te bereiken. Maar voordat ze de uitgang hebben gevonden, komen ze nog voor heel wat verrassingen te staan. Er zal veel gelachen worden, maar er zal ook veel gegild worden…Een bezoek aan een grot, is nog nooit zó spannend geweest!

De spooktocht word georganiseerd door Jut en Jul Produkties. Jut en Jul Produkties verzorgt niet alleen spooktochten door de grotten, maar ook thema-feesten, team-building programma’s en kompas-, GPS- en fotopuzzeltochten. Jut en Jul Produkties staat dan ook garant voor een dag vol plezier.

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een weekend Maastricht met (jonge) kinderen – verslag deel 1 [persoonlijke blog]

Wanneer je (jonge) kinderen hebt, is een weekendje naar een stad waarschijnlijk niet iets wat …

Share
Share