My Studio Girl: Felix de kat

my-studio-girl-trotse-moeders-recensie-copyright-2Met My Studio Girl beleven kinderen samen met hun ouders de eerste naai-stapjes. De leuke en schattige creaties worden met een kant-en-klaar pakket op een zo eenvoudig mogelijke manier uitgelegd. Leren naaien was nog nooit zo leuk!

Recensie
De titel My Studio Girl doet vermoeden dat de naai-pakketten alleen geschikt zijn voor meisjes. Gelukkig is dat in deze tijd niet meer zo! En er zijn ook pakketten waar stoere jongens prima mee aan de slag kunnen, zéker wanneer ze gezellig thuis zijn.

My Studio Girl: Felix de kat is zo’n pakket en mijn jongste zoon is er mee aan de slag gegaan. Uiteraard wel met hulp, want een draad in een naald stoppen is nog best lastig 😉

my-studio-girl-trotse-moeders-recensie-copyright-3 my-studio-girl-trotse-moeders-recensie-copyright-4

Wanneer ik hem de diverse steken heb voorgedaan, kan hij Felix al prima zelf in elkaar zetten. Hij heeft alleen hulp nodig wanneer de draad op is, of wanneer deze uit de naald gaat. De naald is overigens van kunststof en niet scherp. Soms gaan er een paar steken verkeerd, en help ik hem deze te corrigeren.

my-studio-girl-trotse-moeders-recensie-copyright-7 my-studio-girl-trotse-moeders-recensie-copyright-5

Hij heeft er veel plezier in en houdt het lang vol. Toch is Felix nog niet helemaal af, we gaan een andere keer weer verder!

My Studio Girl – Felix
Bekijk op bol.comUniversity Games, 8+
Bestel dit pakket hier >>>>

my-studio-girl-trotse-moeders-recensie-copyright-6

Voor meer informatie over My Studio Girl, voor een video en een link naar een andere recensie, klik hier >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …

Share
Share