Wie gaat er mee naar het feest?

Deze dieren vieren een feestje en gaan allemaal verkleed. Maar als wie of wat ze gaan? Kijk maar eens of jij het weet. In dit grappige prentenboek is niets wat het lijkt. Kijk achter de flapjes en ontmasker de verklede feestbeesten. Op de laatste pagina staat de dieren zelf een grote verrassing te wachten…

Recensie
Wie gaat er mee naar het feest? is een origineel, kleurrijk en leuk flapjesboek. De dieren in het boek hebben zich allemaal verkleed. Op elke bladzijde staat een figuur. Als je het flapje van dat figuur opent, zie je welk dier zich onder de vermomming heeft verstopt. Flapjes doen het eigenlijk altijd goed bij jonge kinderen. In Wie gaat er mee naar het feest? worden deze flapjes extra leuk, omdat er achter elk flapje een dier zit die zich heeft verkleed. Zo heeft de giraf zich verkleed als een draak en heeft de wolf zich verkleed als een astronaut.
Mijn kinderen van 3 jaar en 5 jaar vinden dit boek erg leuk. Het blijft leuk om de flapjes te openen. Vooral de laatste bladzijde is groot favoriet bij mijn kinderen (en ook die van hun vriendjes). Hier zit namelijk een pop-up figuur, van een echt monster! Spanning en sensatie dus voor de kleintjes. Zowel mijn kinderen als hun vriendjes gaan grommen als ze het monster zien en gaan ze voelen aan de “tanden” van het monster. Wie gaat er mee naar het feest? prikkelt dus volop de fantasie van kinderen. Ik kan dit boek dan ook zeker aanraden voor alle peuters en kleuters.
Wie gaat er mee naar het feest? – Tony Ross & Jeanne Willis
Hardcover,flapjesboek, 14 pagina’s, De vier Windstreken
Bestel dit boek via Bol.com>>>

 

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Waar is Dribbel?

Op TrotseVaders.nl schrijft Trotse Vader Eric stukjes over Nostalgie. Daarin gaat het over zijn herinneringen …