Ode aan de vrouw [Nick & Simon]

Mannen en vrouwen…
Twee totaal verschillende mensensoorten.
Niet voor niets zegt men dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus. Het is heerlijk klagen bij je vriendinnen over je man, want hij doet dingen die hij niet moet doen en laat dingen die hij juist wel zou moeten doen…
Nick & Simon weten dat ook en dat laten ze op een super originele manier weten: Topnummer!

About Irene Kalsbeek

Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Hele duidelijke uitleg over het Corona-Virus, wat het doet en wat wij kunnen doen

In een tijd waarin alle media constant berichten geven over de uitbraak van het Corona …