Gray vs Grey

Ik hou van lezen, veel lezen, van tijdschriften tot zware literatuur. Mijn ideale leesmomenten zien er als volgt uit : kiddies op bed, grote man op de bank voor de t.v met een leuke voetbalwedstrijd en ik, ik in een heerlijk warm schuimbad, glas wijn en een goed boek. Za ll uuh gg !! Nu de vakantie net voorbij is moet ik vaak een beetje afkicken van de tijdschriften je kent het wel een Cosmo hier en Elle daar etc etc. Enfin vakantie voorbij en bijna een “grijs” gat waarom bijna?  Mijn schoonzusje kwam op het juiste moment met de vraag ” Heb jij 50 tinten grijs al gelezen ? .. ..”Nee” , “nou pfffff die MOET je lezen , volgende keer neem ik hem voor je mee”  Volgende keer was vorige week woensdag…

Als ik aan een boek begin wil ik wel een beetje weten waar het over gaat , maar bij “50 tinten grijs” heb ik mij maar laten verassen. Inmiddels doken er overal verhalen en plaatjes van een eventuele Mr Grey, op facebook op , O MY !!!! Ik was op dat moment nog niet begonnen met lezen. Nu ben ik al op de helft en kan het boek (bijna) niet weg leggen. Wat een intrigerent, sexuele, meeslepend goed omschreven boek ! Dr Oz, u kent hem wel van de Oprah Winfrey show, heeft er een hele aflevering aan toegewijd. ” 50 shades of grey is mommy porn!! ” Geweldig! Want het is een trilogie ; )). En ja je wilt ze allemaal lezen. Toch is het wel grappig de hele commotie om dit boek, want het is de fantasie van een vrouw  en een denkbeeldige man die we allemaal stiekem leuk vinden, die niet bestaat. En kom op waarom mommy porn? Omdat wij trotse moeders, vrouwen, vriendinnen dit boek gewoon helemaal uitlezen met blozende wangetjes en iets wat rode oortjes? Dr Oz heeft dat ook gedaan en is gewoon jaloers dat hij niet kan tippen aan onze Mr Grey. Maar nogmaals, zoals ik aan het begin al vertelde lees ik veel en nou deed dit boek mijn lichterlijk terug denken aan mijn vorige denkbeeldige op papier gezette liefde, Mr Dorian Gray.

“Het potret van Dorian Gray” van Oscar Wilde ooit heb ik dit boek gekregen van mijn vriendinnetje en ook dit boek heeft een magisch effect op wij vrouwen. Dorian Gray is rijk, slim, machtig en heel erg knap daarom word er een portret gemaakt van Dorian. Deze Mr Gray speelt zich af in de 18e eeuw ergens in Engeland en een ding kan ik jullie meegeven voordat je het weet loop je ook in een denkbeeldige “pride en prejudice ( door Jane Austen )” jurk rond om Mr Gray te ontmoeten. Zucht.

Gray vs Grey , Dorian Gray sorry lang heb je in mijn hoofd gespookt  totdat ik Mr Grey ontmoette en ik heb nog een poosje te gaan om Mr Grey beter te leren kennen dus hierbij neem ik afscheid van jou en deel ik nu mijn heerlijke schuimende bad met Mr Grey.

En ow ja niet geheel onbelangerijk..ook deze Mr Grey word verfilmt !! Ben benieuwd wanneer de film uitkomt……; ))

Share

About Tania

tsilvamorin@hotmail.com'
Hoi hoi , Ik ben Tania, trotse moeder van twee kinderen en schrijfster van het boek "welkom in de wereld van mama". Ik geniet volop van mijn kinderen, mijn mooie grote man , mijn gouden draadjes , mijn lieve vrienden en familie.Lekker eten en droge witte wijn (prosecco mag ook ) ontbreken ook niet op mijn lijstje ; ). Ik heb een leven vol verhalen,gebeurtenissen, en avontuur waar ik nog heel lang mee zou willen leven.

Check Also

Vijftig tinten kip: kookboek met verhalen [recensie]

Een hilarisch kookboek als parodie op ‘Vijftig tinten grijs‘. Boeiend en erotisch koken met kip. Miss …

Share
Share