Rode velours short baby – Mundo melocotón

Rood short Mundo Melocoton

Recensie:
Wanneer ik dit  rode velours shortje van Mundo Melocotón binnenkrijg en het plastic eraf haal; moet ik eerst even heel goed kijken wat dit is.

Ik ontdek een korte rode broek in maat 74/80 van een zachte velours stof. Hmm, nou niet echt direct iets dat ik zelf uit het rek zou pakken. En moet ik dit zien als een binnen -of buitenbroek en hoe combineer ik het eigenlijk? En is het misschien niet meer iets voor jongens in plaats van voor mijn 1,5 jaar oude dochter?

Ik leg het broekje weg en besluit eerst eens op zoek te gaan naar het merk Mundo Melocotón, want eerlijk gezegd heb ik ook daar nog nooit van gehoord.
Niet heel gek, want een beetje speurwerk op internet vertelt mij dat dit een Belgisch lifestylelabel is voor kids van 0 tot 6 en naast internet slechts te koop is in een winkel in Den Haag en eentje in Amsterdam. De collectie bestaat uit bedlinnen, comfortabele basics en accessoires. Alles gemaakt van zachte stoffen en frisse kleuren. Voor dit shortje betaal je €16,95.

imageDan zie ik een plaatje van een schattig meisje in dezelfde short als die ik thuis heb liggen. En het staat leuk! Stoer, ondeugend en vernieuwend. Gecombineerd met een dikke maillot en regenlaarsjes. Een leuk shirtje of vestje erboven en je kind is helemaal klaar voor het naderende voorjaar.
De volgende dag hijs ik onze dreumes in het broekje, een maillot en haar laarsjes. En toegegeven, deze stof lijkt me een stuk makkelijker zitten om in te bewegen dan haar stugge spijkerbroek of zwierige lange jurk!

Een bezoekje bij oma en een goede vriendin bevestigt mijn idee. Zonder dat ik het noem, geven ze zelf een compliment dat de kleine dame er zo schattig en stoer uitziet. Waarschijnlijk ook omdat ze direct zien dat ze iets aanheeft wat heel anders is dan anders….

Label Mundo Melocoton Verrassend dus dit broekje van Mundo Melocotón, maar absoluut de moeite waard om eens en blik te werpen in de collectie van dit Belgische lifestyle merk.

 

 

 

 

Share

About Rianne van de Wetering

r_vd_wetering@hotmail.com'
Trotse moeder van twee prachtige dochters Florine (2009) en Annelin (2012). Na mijn studie Communicatiemanagement, heb ik toch mijn hart gevolgd en nu vlieg ik al bijna acht jaar als stewardess de hele wereld over. Daardoor kan ik mijn passie voor reizen goed combineren met het gezinsleven. Je maakt me blij met een gezellige dag/avond met vriendinnen, lezen, fotograferen, creatief bezig te zijn en heb ik altijd honderden verhalen in mijn hoofd die ik graag opschrijf.
Share
Share