Gehaakte haarbanden en accessoires

Screenshot 2014-04-18 at 18.37.25Elisabeths Appelier is een webwinkeltje dat gerund wordt door Elisabeth Appel. Op haar website vertelt ze: “Elisabeth is niet mijn roepnaam, maar wel mijn tweede naam, net als die van mijn oma en van onze dochter. Allen besmet met het crea-bea-virus.

En dat ze creatief is, blijkt wel uit de leuke items die in de webwinkel te koop zijn. Van gehaakte haarbanden voor meisjes (zoals mijn dochter, op de foto laat zien) tot stoere armbanden voor jongens. Screenshot 2014-04-18 at 18.36.56Alle accessoires hebben een aantal dingen gemeen: ze zijn uniek (want handgemaakt) en ze zijn voor een zeer vriendelijke prijsje te koop.

Zo zijn de haarbanden (in twee kleuren gehaakt, met een knoopje om hem losser of strakker te maken) afhankelijk van de breedte tussen de  € 4,50 en € 5,50 en zijn de haarspeldjes tussen de 2 en de 3 euro. Screenshot 2014-04-18 at 18.37.05En daarmee heb je goede kwaliteit en originele, mooie (haar)accessoires.

Neem gerust even een kijkje op de website van Elisabeth Appelier <klik hier> of er iets leuks voor je zoon of dochter tussen zit. Mocht dat niet zo zijn, kun je een mail sturen en in overleg iets speciaal voor jouw kind laten maken.

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Meer kanthaken [recensie]

In de opvolger van het succesvolle ‘Kanthaken’, laat Sascha Blase-Van Wagtendonk (bekend van het blog …

Share
Share