Maya de Bij 4 in 1 puzzel

maja de bij puzzelMaya de Bij puzzel 4-in-1. In deze puzzeldoos zitten 4 puzzels van Maya de Bij en haar vriendjes. De puzzels hebben 16, 20, 24 en 30 stukjes. Geschikt vanaf 3 jaar.

Recensie
“Wauw! Een puzzel van Maya de Bij!”, riep mijn dochter enthousiast toen ze deze 4 in 1 puzzel van  Maya de Bij  zag. De tafel met knutselspulletjes,  waar ze net mee bezig was werd ik rap tempo opgeruimd, om zo plaats te maken voor de vier puzzeltjes van Maya de Bij.

DSC07233Mijn dochter ging direct aan de slag met de vier puzzeltjes. Veel te snel waren deze puzzeltjes klaar, dus begon ze ijverig aan een tweede en een derde ronde. Het is duidelijk dat ze deze 4 in 1 puzzel nog vaak zal pakken om te maken.

De puzzelstukjes zijn gemaakt van stevig karton. Erg leuk is het dat de moeilijkheidsgraad per puzzel verschilt.
Zo kunnen jonge kleuters al gauw de puzzel van 16 stukjes maken en de iets oudere kinderen zullen met gemak alle vier de puzzels kunnen maken.DSC07225

Hoe dan ook; fans van Maya de Bij én puzzel-fans kunnen hun hart ophalen bij het maken van deze vier puzzeltjes! Studio 100 is met dit product er wederom in geslaagd om een leuk product op de markt te brengen!

4-in-1 puzzel Maya de Bij
Studio 100
Bestel deze leuke puzzelset hier >>>>

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Rear View Mirror Puzzle: Verkeersdrukte

Puzzelen wat je in de achteruitkijk-spiegel ziet. Dat is origineel! De Rear View Mirror Puzzle: …

Share
Share