Een top vakantie bij Boulède

La mayne de bouledeWil jij heerlijk en ontspannen op vakantie in La douce France? Dan zijn de vakantiehuizen van Le Mayne de Boulède een absolute aanrader! Dit vakantiepark is gelegen tussen de rivieren Dordogne en Lot in het Zuid-Westen van Frankrijk (departement Lot-et-Garonne). Het ligt op 2 kilometer van het middeleeuwse dorp Monflanquin, wat bekend staat als één van de mooiste dorpen van Frankrijk (Un des Plus Beaux Villages de France).

Le Mayne de Boulède heeft nu 4 verschillende vakantie huisjes die allemaal uniek zijn, maar ook allemaal even charmant en luxe. De huizen zijn zeer sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Een goede oven, wasmachine en afwasmachine bijvoorbeeld. Maar ook een barbecue, speelgoed voor de kinderen en DVD’s.

zwembad bij la mayne bouledeOok het terrein is zeer ruim opgezet en zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn er maar liefst 2 zwembaden, verschillende grasvelden waar je heerlijk kan ravotten en een royale speeltuin met zelfs een trampoline. Een locatie waar je met je gezin én met grotere gezelschappen een perfecte vakantie kunt houden.

Recensie
Wat ons erg opviel tijdens ons verblijf in Le Mayne de Boulède was de gigantische ruimte die je hier hebt. Ons vakantiehuis (Le Vigneron) is veel groter was dan we hadden verwacht. Een grote woonkeuken met eettafel, een flinke woonkamer met open haard, 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers én 2 privé terrassen (aan elke kant van het huis eentje).

slaapkamer bij La Mayne de BouledeDe enorme luxe die de huizen uitstralen is overweldigend. Zoals hierboven al beschreven, is alles gewoon aanwezig. Je kan het zo gek niet verzinnen en het is er vast. Zelfs spiesjes voor de BBQ lagen netjes in de la.

Hartverwarmend is de enorme gastvrijheid en service van de eigenaren. Dit Nederlandse gezin is enkele jaren geleden naar Frankrijk verhuisd om aan een enorm avontuur te beginnen. Zij hebben eigenhandig de eerste vier bouwvallen verbouwd naar prachtige gites met behoud van originele details. Maar daarmee houdt hun avontuur zeker niet op. Zij zorgen elke dag dat het de gasten aan niets ontbreekt. Heerlijk! Meer weten over Le Mayne de Boulède, kijk op www.boulede.eu.

doe mee en winWin een vakantie
Trotse Moeders heeft in samenwerking met het voorleestijdschrift EnToenEnToen en vakantieresort Le Mayne de Boulède nu een leuke winactie. Stuur jouw leuke vakantie voorleesfoto in en maak onder andere kans op een vakantie bij La Mayne de Boulède. Meer weten? Klik hier>>

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Vijf tips om een vakantie bij elkaar te sparen

Na twee jaar corona kunnen we eindelijk weer zorgeloos op vakantie. Je kunt de vakantie …