Nieuw van Difrax: Papfles XL

difrax-papflex-xl-recensie-copyright-trotse-moeders-2De wide XL flessenspeen met extra brede opening in de speen zorgt ervoor dat je kindje rustig kan drinken en lekker kan gaan slapen met een volle buik. Door de zilverkleurige handgrepen is de S-fles makkelijk zelf vast te houden. De S-vorm van de fles zorgt ervoor dat de speen altijd gevuld is. Zo kan je kindje lekker doordrinken.

Recensie
Vanaf het moment dat je kindje een half jaar is, mag je (in de meeste gevallen) pap gaan geven. Ook wanneer je nog borstvoeding geeft, kun je aan die fase beginnen, je gebruikt dan afgekolfde melk om pap mee te maken.

Difrax heeft een hele nieuwe papfles ontwikkeld: de papfles XL. Hiermee kan je kindje zelfs dikkere pap drinken. We kregen de Difrax papfles XL met twee extra papspenen XL toegestuurd ter beoordeling.

Wat als eerste opviel was het bijzondere design. De S-vorm zorgt er voor dat je kindje eenvoudig door kan drinken. De luchttoevoer hoeft niet via de speen, maar gaat via de bodem waardoor je kleintje minder lucht binnenkrijgt en minder kans heeft op darmkrampjes.

difrax-papflex-xl-recensie-copyright-trotse-moeders-5 difrax-papflex-xl-recensie-copyright-trotse-moeders-4

De fles mag in de magnetron èn in de vaatwasser, hoera! Na het opwarmen van melk, kun je in de dop van de fles de hoeveelheid pap afmeten (handig) en deze met de melk mengen. Handgrepen er op en klaar voor gebruik. Zelf heb ik het, ook met de tweeling, prettig gevonden om ze zelf eten te geven, maar natuurlijk is het handig wanneer je kind(eren) ook zelf leren drinken uit een fles.

difrax-papflex-xl-recensie-copyright-trotse-moeders-3 difrax-papflex-xl-recensie-copyright-trotse-moeders-4

De pap gaat zonder al te veel moeite naar binnen. Er hoeft niet ‘hard voor gewerkt’ te worden, gewoon iets steviger drinken dan bij een fles melk. We hebben ook getest wast er gebeurd wanneer een kindje (proefkonijntje was 1,5 jaar) de fles op de grond liet vallen en dat viel reuze mee. Wel een paar druppels, maar geen grote plas met melk.

Na gebruik is de fles eenvoudig schoon te maken. Kortom: een hele fijne fles voor kindjes vanaf een maand of 6. Om meer te lezen over de Difrax papfles XL of om deze te bestellen, klik hier >>>>

Wanneer je al een Difrax S-fles Wide (of een papfles XL) hebt, kun je ook de papspenen XL apart kopen. Ze zijn per twee verpakt te bestellen en sowieso handig om op voorraad te hebben. Om de papspenen XL te bestellen, klik hier >>>>

difrax-papflex-xl-recensie-copyright-trotse-moeders-1

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

5 natuurlijke producten voor een stralende huid

Met deze natuurlijke producten laat je jouw huid stralen Wil jij ook een stralende huid? …