Start van de Boekenweek 2018: Natuur [video]

Van 10 t/m 18 maart is het Boekenweek. De week die door de meeste mensen geassocieerd wordt met ‘gratis boek’ en boekenbal. En inderdaad, wanneer je een Nederlandstalig boek koopt (van minimaal 12,50 euro), krijg je de novelle Gezien de feiten van Griet Op de Beeck helemaal gratis. En er is ook weer een boekenbal, waar bekende auteurs zich laten zien.

Maar er is meer: er is een thema. Het thema van dit jaar is Natuur. Je kunt voor 3,50 het boekenweekessay Natuurlijk geschreven door Jan Terlouw kopen en er zijn een heleboel activiteiten rondom de Boekenweek. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan je bibliotheek, er worden allerlei leuke dingen georganiseerd en je kunt er een prachtige literaire landkaart krijgen.

En kijk ook eens naar de boeken die boekhandels en bibliotheken rondom dit thema hebben. Boeken waarin Natuur een rol speelt, op wat voor manier dan ook. Zo lees je misschien iets totaal anders-dan-anders en word je aangenaam verrast! Veel Boekenweek-plezier!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Wildspoor

Susa Bobke is jaagster in de Allgäu, een van de mooiste natuurgebieden in Zuid-Duitsland. Op …

Share
Share