De nieuwe iPhone app Uit eten met kinderen

Met de nieuwe iPhone app Uit eten met kinderen ben je verzekerd van een geslaagd etentje.  De app bevat meer dan 850 kindvriendelijke restaurants door heel Nederland. Restaurants waar de kinderen zich kunnen vermaken en waar ouders tegelijkertijd kunnen genieten van een heerlijke middag of avond.
 
De app heeft een zeer toegankelijke zoekfunctie en navigatie. Je kunt onder andere zoeken op plaats, keuken of restaurantnaam. Per restaurant zie je ook de aanwezige kindvriendelijke faciliteiten zoals: kinderstoel, kleurplaten, speelhoek, speeltuin, kindermenu, oppas. Dus wil je gezellig uit eten met je kinderen? Raadpleeg de app en je bent verzekerd van een heerlijke avond uit! Waar je ook bent, je hebt de restaurants altijd op zak.
 
Bovenaan de top 25 lijst uit de app staan de drie beste restaurants om met je kinderen naar toe te gaan:
1. Praq in Amsterdam
2. La Stalla uit Malden (Gelderland)
3. Elefante Bianco uit Laren (Utrecht)
 
Meer informatie over de app en de mogelijkheden kun je vinden in de iTunes Store. De iPhone app Uit eten met kinderen kost € 0,79.

About Evi

Evliempd@live.nl'

Check Also

Verstopte groenten in de Drakensnot Milkshake [recept]

Als Trotse Moeder moet je vaak creatief zijn om je kinderen iedere dag gezond te …