5 tips voor een onvergetelijke girls night out!

Eens in de zoveel tijd is het tijd voor een echte girls night out. Lekker op stap gaan met de meiden, praten over van alles en nog wat en bovenal: veel plezier hebben. Verzamel al je vriendinnen en haal alles in huis voor het perfecte avondje uit.

1 – Bereid de girls night out goed voor

De eerste stap naar een onvergetelijke girls night out is de voorbereiding. Zonder voorbereiding ben je nergens. Allereerst moeten alle benodigdheden voor de avond zelf in huis zijn. Er moet genoeg keuze zijn uit verschillende outfits, make-up, sieraden en accessoires. Daarnaast heb je een voorraad aan snacks en drankjes nodig. Tot slot bereid je je voor op de day-after. Haal die aspirines, het groene sapje en de make-up remover maar vast tevoorschijn.

2 – Draag eerst een comfortabele outfit

Bij een girls night out denk je misschien meteen aan leuke schoenen met een hakje. Maar loop je hier de hele avond al op rond, dan doen je voeten al pijn tegen de tijd dat je het huis uit gaat. Kies daarom eerst voor een comfortabele outfit, bijvoorbeeld een joggingbroek, sweatshirt en witte sneakers voor dames. Op het allerlaatste moment kleed je je pas om in je party outfit!

3 – Maak een playlist

Zijn alle meiden bij elkaar, dan mag muziek natuurlijk niet ontbreken. Dit is een essentieel onderdeel van de girls night. Tijdens het opdoen van de make-up en het uitkiezen van de outfits zet je muziek aan op de achtergrond. Deze is bedoeld om iedereen alvast in de stemming te brengen. Welke muziek je precies in de playlist zet, is helemaal aan jou. Het hangt af van de activiteit van de avond.

4 – Stel de perfecte outfit samen

Na al het voorbereiden met de girls is het zover: tijd om je feestoutfit aan te doen. Met zoveel vrouwen bij elkaar is de keuze uit verschillende kledingstukken enorm. Kies voor een outfit waar jij je fijn en comfortabel in voelt, maar die ook past bij de girls night. Hoge hakken staan misschien mooi, maar daar houd je het niet een hele avond op vol. Ga daarom eerder voor sandalen met hak. Dit staat goed, maar loopt ook lekker.

5 – Ga voor een karaokeavond

Een leuk ideetje voor een girls night out is een karaokeavond. Zing allemaal mee met de meest foute nummers en jullie favoriete hitjes. Laat alle aanwezigen meezingen en -dansen op de muziek. Dat kan alleen maar een gezellige avond worden!

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Geen idee voor welke opleiding je moet gaan? Volg dan deze tips

Wanneer een kind klein is, ligt de focus van een moeder de eerste paar jaren …