Garfield weer op tv

Vanaf juni kunt u weer twee maanden lang genieten van ’s werelds beroemdste kat. Garfield, de ondeugende kater, is iedere werkdag om 7.15 uur te zien op Cartoon Network. Schakel in en lach om de gekke, grappige avonturen van de luie, gulzige Garfield en zijn vrienden. Jon Arbuckle, Garfield’s baasje, en zijn hond Odie moeten zich dit seizoen uit verschillende netelige situaties zien te redden. Voor wie vergeten is wie er allemaal mee spelen in deze tekenfilmserie alle karakters op een rij:

Garfield
Een mens in een kattenlichaam, zo valt Garfield te omschrijven. Hij is liever lui dan moe en kijkt het liefst zo veel mogelijk tv. Zijn passie voor eten en slapen staat gelijk aan zijn afkeer tegen beweging en diëten. Hij zou meer houden van ochtenden als ze later begonnen. Supersterke koffie is zijn enige manier om de dag te kunnen beginnen. Wie herkent er niet iets van zichzelf in deze kat?

Jon Arbuckle
Zijn baasje is in alles de tegenpool van Garfield. Jon is een gevoelige, maar onhandige man die de zorg voor Garfield en Odie draagt. Hij komt nogal sukkelig over als hij zijn gezonde verstand kwijtgeraakt lijkt te zijn en is vaak het onderwerp van spot.

Odie
Odie is de schattige, maar lusteloze, vriendelijke, geelharige beagle met bruine haren, en is Garfields sidekick en rivaal. Met zijn lange tong hijgt hij continu.

Klik hier voor een filmpje.

Lees ook:
Zoek vogeltje
Sonnie Boem!
Laat kinderboeken zwerven

Share

About Vera

veradekkers@hotmail.com'

Check Also

Garfield première + film [verslag]

Zondag 28 april was de première van de nieuwe film: “GARFIELD”. Een nieuwe, spannende, grappige …

Share
Share