Deze lentefoto wint ‘Stukjes Hemelblauw’

Wat een vrolijke en zonnige foto’s werden er toegestuurd naar aanleiding van onze winactie waarmee je het prachtige boek Stukjes Hemelblauw kon winnen! Maar… er kan er maar één de winnaar zijn en dat is onderstaande foto van schapen en lammetjes, volgens mij op een van de eerste lentedagen dit jaar genomen: 

De foto is genomen door Betty Jaasma, die lekker buiten in het zonnetje mag gaan genieten van Stukjes Hemelblauw. Proficiat, Betty, het boek wordt binnenkort naar je toegestuurd!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Foto op canvas in de slaapkamer

Een paar jaar geleden heb ik mijn slaapkamer opgeknapt. Ik heb er voor gekozen om …

Share
Share