Fluffie Stuffiez – pluk je eigen knuffel

Zoals veel Trotse Moeders weten is uitpakken voor veel kinderen een groter plezier dan het cadeau zelf. Daarom zullen de Fluffie Stuffiez vast in de smaak vallen!

Fluffie Stuffiez

Fluffie Stuffiez zijn een aantal knuffels die los van elkaar te koop zijn (en eventueel dus ook te verzamelen). Ze zitten in een tasje wat later weer te gebruiken is. Je moet namelijk eerst aan de slag!

Plukken

De Fluffie Stuffie die uit het tasje komt is lekker zacht en knuffelbaar. Maar…. je kunt hem gaan “plukken”. Je trekt dan alle pluizige haartjes er uit, net zolang tot je de knuffel die onder die pluizen verborgen zat, tevoorschijn hebt getoverd. De pluisjes doe je vervolgens weer terug in het tasje, waardoor ze de oorspronkelijke vorm weer aannemen en het net lijkt alsof je twee knuffels hebt.

Regenboog Fluffie Stuffiez

Wij kregen de kleine regenboog / rainbow Fluffie Stuffiez om uit te proberen. Een superzachte regenboog, heerlijk om lekker mee te knuffelen

Het is niet helemaal een regenboog, voornamelijk roze en blauw, maar dat kan veranderen wanneer je begint met het verwijderen van de pluizen. En dat was nog een heel werk! Wij hadden de kleine ‘rainbow’ en zelfs daar waren we ruim een half uur mee bezig. Kun je nagaan met een grote regenboog! Je moet ook nog flink trekken om alle pluizen te verwijderen, maar dan komt er uiteindelijk een nieuwe knuffel tevoorschijn, in ons geval een regenboogknuffel in pasteltinten. Er is ook een andere variant.

Pluizen

De pluizen kunnen dan terug in het tasje, maar bij ons ging de rits kapot, dus dat was niet handig. En sowieso zag ik daar de lol niet zo van in. Een tasje vol met pluizen? Voor mij en voor de kinderen die me geholpen hebben, was het vooral leuk om de tweede knuffel door eigen toedoen te zien verschijnen.

Unboxen

Dus… vindt jouw kind het leuk om te “unboxen”? Dan is dit een leuk cadeau waar hij / zij wel een tijdje zoet mee is. Ik zou wel een dienblad klaarzetten om de pluizen tijdelijk in te doen voor ze overal terecht komen. De knuffel die uiteindelijk overblijft is enorm schattig en zal zeker in de smaak vallen.

Share

About Fenna

fenna@hupemail.nl'
Mijn naam is Fenna, ik ben samen met Jonah en Trotse Moeder van een aantal eigen kinderen, stiefmoeder van een aantal cadeau-kinderen en heb in mijn werk ook dagelijks met kinderen in diverse leeftijden te maken, dus ik kan vanuit een rijke ervaring voor Trotse Moeders schrijven en heb daar veel zin in.

Check Also

Karaoke met My Little Pony

Liedjes zingen terwijl je het haar van je favoriete My Little Pony kamt, menig kindje …

Share
Share